Bendl Vera

Mihályi Csongor és az időgyurma

Illusztrátor: Remsey Dávid

Pagony, 2020

112 oldal , Kemény kötés

Helló, srácok és lányok, az én nevem Mihályi Csongor, december 13-án leszek 9 éves, anyukám Katona Boglárka, apukám Mihályi György, de több privát adatot most nem áll módomban közölni, annyit viszont mondhatok, hogy most elmesélem a nagyon titkos kalandunkat, ami két óra közti szünetben történt, de majdnem egy egész napon át tartott, mert a barátaimmal – mondjuk ez nem publikus, de – csináltunk egy időgyurmát, kihúztuk a tíz percet sokkal többre, és elindultunk Párizsba, ami iszonyú izgalmasra sikerült: NAGYON nehéz döntéseket kellett hoznunk nem csak arról, hogy ér-e bliccelni vagy nem, hogy hogyan jussunk el az Eiffel-toronyhoz, de arról is, hogy akarunk-e teljesen megváltozni, vagy mégis jók vagyunk mi így is, ahogy vagyunk. Közben rájöttünk, hogy mennyire szeretjük mi egymást így hárman. Vagy négyen. Pedig még csak nem is hasonlítunk! Durva, nem?


Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
A norma sokszínűsége

A gyerekek korán megtanulják, hogyan zajlanak a mindennapok, megtanulják az élet alapvető szabályait, egyre többet tudnak meg az őket érintő eseményekről, folyamatokról, szokásokról, de új közösségekhez csatlakozva megismerhetnek olyan élettörténeteket, amelyekkel eddig nem találkoztak. A kérdés, hogy mikor kezdjünk arról beszélni, ami őket személyesen nem érinti, de találkozhatnak az adott problémákkal, miközben járnak-kelnek a világban.

Csongi hiába „csak” mesehős, igazából annál sokkal több

Bendl Verát már ismerhetitek, szerepelt egy novellája az Ezentúl lesz banán! antológiánkban és az elmúlt hetekben debütált a blogunkon a Berci nem megy iskolába című folytatásos meséjével, ami segít feldolgozni a gyerekeknek ezt a furcsa és kaotikus helyzetet, ami az utóbbi időszakot jellemzi. De nemcsak a Berci-mesékre jellemző az, hogy rávilágít problémákra és a gyerekek szintjén, de nem leereszkedve beszél hozzájuk, ilyen az első gyerekkönyve, a Mihályi Csongor és az időgyurma is, ami egy elképesztő utazás humoros, pörgős és utánozhatatlan története. Tudj meg többet a hamarosan megjelenő meseregényről!

Egy zseniális meseregény az otthon töltött napokra

Ha valami unalmas, akkor legszívesebben azonnal túllennénk rajta, belepörgetnénk, mint egy film kevésbé izgalmas jelenetibe, vagy összenyomnánk az időt, hogy sokkal-sokkal kevesebbet kelljen vele foglalkozni. Ha pedig valamivel nagyon jól szórakozunk, akkor persze jóóól megnyújtanánk az időt, hogy sose legyen vége! Ugye, hogy te is gondolkoztál már ilyeneken? Akkor ezt a könyvet nagyon fogod élvezni, ugyanis főhőseink feltalálnak valami egészen szuper dolgot az idő kezelésére! Olvass tovább, ismerd meg a Mihályi Csongor és az időgyurma című könyvet!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások