Rofusz Kinga

Rofusz Kinga 1970-ben született Budapesten. A Magyar Iparművészeti Főiskola animációs szakán és mesterképző kurzusán végzett. Tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének, a Magyar Filmművészek Szövetségének és a Magyar Illusztrátorok Társaságának. Az Év Illusztrátora díját 2010-ben Rofusz Kinga illusztrátor nyert el az Irijám és Jonibe című, a Csodaceruza Kiadó gondozásában megjelent könyvéért. Számos csoportos és egyéni kiállítása volt itthon és külföldön is.
Hatalmas, határozott színvilágú festményei, mély, finom szövegérzékenysége miatt a legkiemelkedőbb kortárs írók alkotópárja. A nagy képeken minden és mindenki lebeg, felfelé törekszik, miközben a háttér ecsetvonásai, visszadörzsölt felületei az anyag kézzelfoghatóságáról tanúskodnak.

Most 2 ünnepi könyvet kapsz 1 áráért!
2019-11-18
#Kávé mellé

Vásárolj most 2 csodaszép ünnepi könyvet 1 áráért!

Tovább olvasom...
1 ünnepi könyvet fizetsz, 2-t kapsz!
2018-11-26
#Kávé mellé

Vásárolj most 2 csodaszép ünnepi könyvet 1 áráért!

Tovább olvasom...
Készítsd el adventi naptárad Szabó T. Anna Adventi kalendáriuma nyomán!
2018-11-21
#Ezt játsszuk

Szabó T. Anna Adventi kalendáriumával öröm várni a karácsonyt, az ünnepek előtti időszak izgalmas várakozással telik, hiszen mindennap egy gyönyörű verset olvashatunk közösen a családdal. Felfedezhetjük, hogy a várakozás, együtt töltött idő sokszor még az ünnepeknél is örömtelibb, hiszen nincs is jobb annál, mint meghitt hangulatban, együtt várni a karácsonyt. 

Szabó T. Anna gyönyörű verseit Rofusz Kinga álomszerű illusztrációi teszik még varázslatosabbá.

Tovább olvasom...