Balen Katya

Október, Október - 1. fejezet
2023-01-31
#Olvasósarok

Az Október, Október egy lírai énkeresés, egy izgalmas kaland az erdőben és a városi vadonban, és egy gyönyörű történet a családról és a barátságról. Olvasd el az első fejezetet!

Tovább olvasom...
Tetszett az Ahol a folyami rákok énekelnek?
2023-01-31 - Wágner Eszter
#Ezt olvassuk

Tetszett az Ahol a folyami rákok énekelnek? Akkor íme a "kamasz változata", amit muszáj megismerned!

Szeretnénk neked bemutatni egy regényt, ami úgy tökéltes, ahogy van. Szívesen írnánk hogy, azonnal fogja és olvassa minden kamasz és szülő, aki nehezen illeszkedik be valahova, aki szeretne szabad és önfeledt lenni, aki szeretné jobban megismerni a természet működését, legyen szó emberekről, állatokról vagy egy olyan komplex organizmusról, mint a vadon. Olvassa, akinek elváltak a szülei és aki éppen válik, olvassa, akit ért már veszteség vagy szeretne felkészülni a következő elengedésre! Ez mind igaz is. De tiszta szívvel annyit tudunk mondani: olvassa mindenki, akinek van szíve, és szeret olvasni! Erő és mélység, kalandos lendület és megállított, fókuszált figyelem, elutasítás és kötődés gyönyörű hullámzása minden sora, amik kézen fognak a mélyebb önismeret és bölcsesség felé vezető úton.

Tovább olvasom...
"Keressék a vadságot és a titkokat..."
2023-01-31
#Kávé mellé

Bemutatjuk Katya Balent, az Október, Október szerzőjét! A brit írónak fiatal kora ellenére már jó pár regénye megjelent, magyarul azonban most olvashatjátok először. Kattints ide, és olvasd el a vele készített interjúnkat!

Tovább olvasom...