Bendl Vera

Bendl Vera Budapesten született, filozófiát és hebraisztikát tanult. A másik férfi című novelláskötete a Gondolat kiadónál jelent meg.

Magáról így ír:

"Író és szerkesztő vagyok. Egy ideig csak felnőtteknek szóló szövegekkel foglalkoztam, de mióta elkezdtem gyerekeknek írni, egy teljesen új világot találtam. Nem csak a szövegekben, hanem magamban is. Erre a fordulatra korábban – őszintén szólva – egyáltalán nem számítottam."

Mi van az erdőn túl?
2024-05-02
#Olvasósarok

A se nem kicsi, se nem óriási, hanem inkább elég nagy erdő mélyén él Sim, a félelmetlen medve, Doles, a szörnyen szőrös kutya, Ví, a macska-enciklopédia, Jú, az egyfülű róka és Pí, a kalandvágyó leopárd. Bendl Vera varázslatos meseregénye, a Szörnyen szőrös barátság egy olyan világba vezet bennünket ahol az állatok éppúgy keresik a helyüket, mint sokszor mi is. Olvass bele a könyvbe, és fedezd fel az erdő lakóinak kalandjait!

Tovább olvasom...
Szörnyű szőr, puha tappancs, és még valami sárga...
2024-05-02
#Ezt olvassuk

Képzelj el egy mesekönyvet, amiben a gyerekkorod meséinek minden eleme szerepel, modern köntösben. Erdőben élő állatok? Pipa. Mindent legyőző barátság? Pipa. Fekete Istvánhoz méltó állatnevek? Pipa. Egy nagy kaland és utazás az ismeretlenbe? Pipa. Önismeret és félelmek legyőzése? Dupla pipa. Pont ilyen a Szörnyen szőrös barátság, Bendl Vera most megjelenő meseregénye. Olvass tovább, és ismerd meg az erdő lakóit!

Tovább olvasom...
Legyen ünnep az egész tél!
2023-12-27 - Labdarozsa
#Ezt olvassuk

Hiába van vége a karácsonynak, a tél még tart. Ha ügyesek vagytok, felejthetetlenné, békéssé és különlegesen meséssé is varázsolhatjátok az év legnehezebb időszakát! A 3-5-8 perces mesék-sorozatban van egy kötet, amiben csupa-csupa téli mesét találtok. Az egész telet megünneplő, varázslatos és meghitt hangulatú történeteket, ami végigkísérhet majd benneteket az évszakon.

19 magyar szerző írásait gyűjtöttük csokorba ebben az igazi téli antológiában, amivel biztosan kevésbé érzitek majd hosszúnak sötét estéket!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások