Bendl Vera

Szörnyen szőrös barátság

Illusztrátor: Grela Alexandra

Pagony Kiadó, 2024

80 oldal , Kemény kötés

Mit jelent az, hogy barátság? Hogy soha nem veszünk össze? Hogy megmondjuk a barátunknak, hogy borzasztóan veszélyes dologra készül, ne is csinálja? Hogy megmentjük, ha bajban van? Vagy hogy hiányzik, amikor elment? Vagy mégis mit? Az éppen elég nagy erdő lakói sem tudják pontosan. De mindent megtesznek azért, hogy megtartsák a barátaikat. Vajon sikerül nekik?

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
Szörnyű szőr, puha tappancs, és még valami sárga...

Képzelj el egy mesekönyvet, amiben a gyerekkorod meséinek minden eleme szerepel, modern köntösben. Erdőben élő állatok? Pipa. Mindent legyőző barátság? Pipa. Fekete Istvánhoz méltó állatnevek? Pipa. Egy nagy kaland és utazás az ismeretlenbe? Pipa. Önismeret és félelmek legyőzése? Dupla pipa. Pont ilyen a Szörnyen szőrös barátság, Bendl Vera most megjelenő meseregénye. Olvass tovább, és ismerd meg az erdő lakóit!

Mi van az erdőn túl?

A se nem kicsi, se nem óriási, hanem inkább elég nagy erdő mélyén él Sim, a félelmetlen medve, Doles, a szörnyen szőrös kutya, Ví, a macska-enciklopédia, Jú, az egyfülű róka és Pí, a kalandvágyó leopárd. Bendl Vera varázslatos meseregénye, a Szörnyen szőrös barátság egy olyan világba vezet bennünket ahol az állatok éppúgy keresik a helyüket, mint sokszor mi is. Olvass bele a könyvbe, és fedezd fel az erdő lakóinak kalandjait!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások