Grela Alexandra

Íme 2023 legjobb gyerekkönyvei!
2024-05-06
#Ezt olvassuk

A Pagony mindig is az igényes gyerekkönyvek kiadása mellett kötelezte el magát. Így számunkra különösen fontos, hogy nemcsak a gyerekek, de a szakma is elismeri a könyveinket, melyeket a legnagyobb odafigyeléssel hozunk létre. Hogy minden évben jelen vagyunk a legjobbak között, óriási megerősítés abban, hogy folyamatosan sikerül valódi értéket közvetítenünk. Idén 7 díjat és 3 különdíjat osztott ki a Hubby zsűrije, amelyek közül 4-et a Pagony kapott. Nagyon büszkék vagyunk a pagonyos jelöltekre és díjazottakra, és szívből gratulálunk a többi Év Gyerekkönyve Díjat kapott szerzőnek is! Olvass tovább, és ismerd meg az összes díjnyertes könyvet!

Tovább olvasom...
Mi van az erdőn túl?
2024-05-02
#Olvasósarok

A se nem kicsi, se nem óriási, hanem inkább elég nagy erdő mélyén él Sim, a félelmetlen medve, Doles, a szörnyen szőrös kutya, Ví, a macska-enciklopédia, Jú, az egyfülű róka és Pí, a kalandvágyó leopárd. Bendl Vera varázslatos meseregénye, a Szörnyen szőrös barátság egy olyan világba vezet bennünket ahol az állatok éppúgy keresik a helyüket, mint sokszor mi is. Olvass bele a könyvbe, és fedezd fel az erdő lakóinak kalandjait!

Tovább olvasom...
Szörnyű szőr, puha tappancs, és még valami sárga...
2024-05-02
#Ezt olvassuk

Képzelj el egy mesekönyvet, amiben a gyerekkorod meséinek minden eleme szerepel, modern köntösben. Erdőben élő állatok? Pipa. Mindent legyőző barátság? Pipa. Fekete Istvánhoz méltó állatnevek? Pipa. Egy nagy kaland és utazás az ismeretlenbe? Pipa. Önismeret és félelmek legyőzése? Dupla pipa. Pont ilyen a Szörnyen szőrös barátság, Bendl Vera most megjelenő meseregénye. Olvass tovább, és ismerd meg az erdő lakóit!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások