Szert-Szabó Dorottya

Szert-Szabó Dorottya animációs tervezőművész, 2008-2016-ig tanított a Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium mozgókép szakán, és gyermekei születése óta a mesekönyv illusztrációk készítése került a szakmai horizontjára.

Így mesélt nekünk magáról:

"A nemlévő szabadidőmben két kisfiú mellett hajnalban találok ki magamnak olyan rajzolnivalókat amik nemcsak engem, hanem másokat is szórakoztathatnak.

2019 óta Torzonborz néven (aki egy kalandvágyó süni) a saját mintáimmal elindítottam egy márkát, hogy egyedi, vagány, edukatív vagy dekoratív termékek születhessenek ezekből.

Szeretek világokat teremteni, megszállottan elmerülni a mesék titokzatos világában, a természet apró és végtelen kincseiben. Számos munkámat áthatják szerteágazó szimbólum rendszereink, hagyományaink, védett állataink, gyógynövényeink iránti érzett szeretetem."

Mese a kislajhárról, aki nem akart elaludni - Részlet
2022-09-01
#Olvasósarok

Fantasztikusan vicces verses mese érkezett, amit minden A majom mamája-rajongó imádni fog! Olvass bele Mrena Julianna könyvébe, és gyönyörködj velünk Szert-Szabó Dorottya csodálatos rajzaiban! Itt a Mese a kislajhárról, aki nem akart elaludni!

Tovább olvasom...
“A lajhármesék nem túl izgik”
2022-08-31 - Wágner Eszter
#Ezt olvassuk

Ilyen még sohasem történt... A kis lajhár nem akar aludni. Mégis hogy lehetséges ez? Mrena Julianna fantasztikusan vicces verses meséjéből kiderül. Ismerjétek meg legújabb könyvünket, és gyönyörködjetek Szert-Szabó Dorottya csodás illusztrációiban!

Tovább olvasom...