Szert-Szabó Dorottya

Szert-Szabó Dorottya animációs tervezőművész, 2008-2016-ig tanított a Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium mozgókép szakán, és gyermekei születése óta a mesekönyv illusztrációk készítése került a szakmai horizontjára.

Így mesélt nekünk magáról:

"A nemlévő szabadidőmben két kisfiú mellett hajnalban találok ki magamnak olyan rajzolnivalókat amik nemcsak engem, hanem másokat is szórakoztathatnak.

2019 óta Torzonborz néven (aki egy kalandvágyó süni) a saját mintáimmal elindítottam egy márkát, hogy egyedi, vagány, edukatív vagy dekoratív termékek születhessenek ezekből.

Szeretek világokat teremteni, megszállottan elmerülni a mesék titokzatos világában, a természet apró és végtelen kincseiben. Számos munkámat áthatják szerteágazó szimbólum rendszereink, hagyományaink, védett állataink, gyógynövényeink iránti érzett szeretetem."

Egy fél pár zokni nagy kalandja
2023-05-23 - Wágner Eszter
#Ezt olvassuk

Figyelem, Bot Benő rajongók, ez lesz az új kedvenc könyvetek! Megérkezett Mrena Julianna és Szert-Szabó Dorottya legújabb könyve, melyben egy félpár zokni, név szerint Harusnya vándorútját követhetjük végig. Gyönyörű illusztrációk és egy vicces verses mese vár benneteket ebben a különleges kötetben. Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Harusnya, a fél pár zokni - Részlet
2023-05-23
#Olvasósarok

Megérkezett az új kedvenc verses mesétek! Mrena Julianna, a Mese a kislajhárról, aki nem akart elaludni szerzője egy újabb fantasztikus könyvvel lepett meg bennünket, melyet ismét Szert-Szabó Dorottya rajzai tesznek teljessé.

Olvasd el, hogy indul Harusnya, a fél pár zokni nagy kalandja!

Tovább olvasom...
Mese a kislajhárról, aki nem akart elaludni - Részlet
2022-09-01
#Olvasósarok

Fantasztikusan vicces verses mese érkezett, amit minden A majom mamája-rajongó imádni fog! Olvass bele Mrena Julianna könyvébe, és gyönyörködj velünk Szert-Szabó Dorottya csodálatos rajzaiban! Itt a Mese a kislajhárról, aki nem akart elaludni!

Tovább olvasom...