Pixelino

Illusztrátor: Szert-Szabó Dorottya

Játék tervező: Gáspár Merse Előd

Pagony Játékkiadó, 2024

Föld körüli utad során lerajzolod a különböző élőhelyek állatvilágát. Persze a megfigyeléshez türelem kell, hogy pontosan ábrázold őket. Minél többet sikerül, annál több pontot szerzel.

A játékban alakzatokból rajzolhatsz állatformákat az alábbi módon:

1. Gyűjtsd össze a kedvenceid a 38 féle különleges állatkártyából!
2. Válassz megfontoltan a berajzolható alak­zatokból, hogy minél hamarabb telirajzold az állatkártyáidat és szerezhess újakat!
3. Ha ügyesen tervezed a gyűjteményed, értékes trófeákat is bezsebelhetsz.

30 PERC
1-5 JÁTÉKOS

Játékszabály ( )

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 6990 Ft
Aktuális ár: 6641 Ft
loyaltypoints33 törzsvásárlói pont
Kosárba
Egyszerű, vagány és formabontó:

Te is tűkön ülve vártad már, mikor lesz akkora a gyerkőc, hogy igazán társasozni lehessen vele? Ha már elmúlt kétéves, sőt már akár kamasz, akkor ne fogd vissza magad, társasozzatok annyit, amennyit csak bírtok! Ehhez persze meg kell találni a tökéletes játékokat. Mutatjuk piciknek és nagyoknak, mivel töltsétek a szabadidőtöket!

Tetriszezés a szafarin

1984-ben egy orosz mérnök rájött arra, hogy a színes geometriai alakzatok egymás mellé pakolása nem csak szórakoztató, hanem mindkét agyféltekét megmozgatja, emellett kiválóan fejleszti a logikai és matematikai készségeket, valamint a térlátást is. Gáspár Merse Előd, a Pixelino tervezője pedig 40 évvel később, 2024-ben rájött, hogyan teheti közösségivé és megunhatatlanná a Tetris-élményt: megszületett a Pixelino társasjáték!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások