Mrena Julianna

Harusnya, a fél pár zokni

Illusztrátor: Szert-Szabó Dorottya

Pagony Kiadó, 2023

32 oldal , Kemény kötés

„Volt egyszer egy zokni. Nem volt másik fele. 
Meg amúgy is sajnos jó sok baj volt vele. 
Csak néhanap hordták, de leginkább soha. 
És ez igazából egy kicsit sem csoda.”

Mrena Julianna, a Mese a kislajhárról, aki nem akart elaludni szerzője ezúttal egy szeretetreméltó fél pár zokni kalandjait szedte rímbe, hogy rajta keresztül megmutassa, mindenki számára van egy hely a világban, ahol elismerik, és úgy fogadják el, ahogy van. Szert-Szabó Dorottya színes, bohókás képei pedig méltó társai a mese szövegének. 

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3790 Ft
Aktuális ár: 3222 Ft
loyaltypoints16 törzsvásárlói pont
Kosárba
Verses mesék – Mesés versek

Verses mesét olvasni jó. Erről, azt hiszem, senkit nem kell győzködni. Van valami szinte hipnotizáló egy jó ritmusú, pergő rímű szövegben, ami miatt lehetetlen nem végig olvasni a mesét vagy a fejezetet, legyen akármilyen hosszú is. Közben pedig észrevétlenül fejlődik a gyerekek memóriája és szókincse. Meg fogsz lepődni, mikor az ovisok oldalakat idéznek fejből, vagy éppen olyan kifejezéseket kezdenek el használni, ami egy alsós fogalmazásban is jól mutatna! Ismerd meg a mi kedvenc verses meséinket!

Egy fél pár zokni nagy kalandja

Figyelem, Bot Benő rajongók, ez lesz az új kedvenc könyvetek! Megérkezett Mrena Julianna és Szert-Szabó Dorottya legújabb könyve, melyben egy félpár zokni, név szerint Harusnya vándorútját követhetjük végig. Gyönyörű illusztrációk és egy vicces verses mese vár benneteket ebben a különleges kötetben. Olvass tovább!

Harusnya, a fél pár zokni - Részlet

Megérkezett az új kedvenc verses mesétek! Mrena Julianna, a Mese a kislajhárról, aki nem akart elaludni szerzője egy újabb fantasztikus könyvvel lepett meg bennünket, melyet ismét Szert-Szabó Dorottya rajzai tesznek teljessé.

Olvasd el, hogy indul Harusnya, a fél pár zokni nagy kalandja!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások