A medve, aki a karácsonyfában lakott
  • 3-6

Harcos Bálint

A medve, aki a karácsonyfában lakott

Illusztrátor: Agócs Írisz

Pagony, 2020

, Kemény kötés

Liza és apu karácsonyfát vásárolnak. Liza kiválaszt egy JÓ nagyot. Apu hazacipeli. JÓ nehéz! Liza és apu feldíszítik a fát. De NAGYON furcsa hangok jönnek a fa belsejéből… Mi lehet ez? A titokra karácsony estéjén fény derül… Szívmelengető karácsonyi mesekönyv Harcos Bálinttól, Agócs Írisz csodálatos rajzaival. Liza és apu karácsonyfát vásárolnak. Liza kiválaszt egy JÓ nagyot.Apu hazacipeli.JÓ nehéz!Liza és apu feldíszítik a fát.De NAGYON furcsa hangok jönnek a fa belsejéből…Mi lehet ez?A titokra karácsony estéjén fény derül…Szívmelengető karácsonyi mesekönyv Harcos Bálinttól, Agócs Írisz csodálatos rajzaival.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba

3490 Ft
2967 Ft (-15%)

Medve a karácsonyfában

Akármilyen hihetetlenül hangzik, de lassan itt kopogtat a karácsony, és ideje elkezdeni az ünnepekre való hangolódást, a hosszúra nyúló késő őszi-téli esték meghitté, kuckóssá varázsolását. De milyen könyvet érdemes ebből a célból óvodásunkkal olvasgatni? Harcos Bálint humoros, szívmelengető karácsonyi meséje Agócs Írisz bűbájos illusztrációival igazi telitalálat lesz!

Megérkeztek az első ünnepi Pagony könyvek!

Három, már októberben megjelent mesekönyvvel nyitja a Pagony a karácsonyi könyvek szezonját. Harcos Bálint és Wéber Anikó mellett egy meseantológia is a polcokra kerülhet.

Összes kapcsolódó cikk