Simonfalvi Ancsa

A csodálatos nagyapó

Illusztrátor: Török Blanka

Pagony Kiadó, 2024

64 oldal , Kemény kötés

Jerkó hol hintát, hol homokozót, hol egy olyan biciklit kér nagyapótól, aminek a hátulján tudja szállítani a kiskutyáját, Fufit. Nagyapó pedig nem lenne csodálatos nagyapó, ha nem tudná minden kérését teljesíteni. Ráadásul legyen szó akármilyen barkácsolásról, a végén mindig előkerül egy ragyogó égszínkék festék is! Akkor pedig a legkülönlegesebb kalandok veszik kezdetüket: sakkozás kalózokkal, focimeccs a homokvárban, dínószületésnap és mélytengeri bújócska.

Ez a nyolc történetet tartalmazó könyv igazi szünidei mesekönyv nagyapóknak, unokáknak és mindenkinek, aki elmerülne egy gondtalan nyár felhőtlen pillanataiban!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Egy kis csoda minden napra

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek minél fiatalabb kortól kezdve találkozzanak különleges, léleksimogató mesékkel és csodaszép, művészi illusztrációkkal. Így nem csak a kreativitásuk, de az önkifejezésük is játszva fejlődhet, és biztosan sokkal több csodát fedezhetnek majd fel maguk körül a világban. Ebben a válogatásban a kedvenc művészi mesekönyveinket válogattuk össze. Olvass tovább!

Hosszú vakáció egy ötcsillagos szállodában?

Te is érzed, hogy le kéne lassítani? Emlékszel még, milyen volt minden különleges eszköz nélkül csak létezni, nem rohanni, valóban jelen lenni a pillanatban? Van egy jó hírünk: a gyerekek még pontosan így működnek. Egy tökéletes nyaraláshoz sincs szükségük többre: csak egy nagy kertre, szerető nagyszülőkre és a határtalan fantáziára. Olvassátok el A csodálatos nagyapót, és röpüljetek együtt a mesék végtelen világába!

„Rá se retyetye!”

Egy felejthetetlen vakációhoz nem kell sok: csak utazzatok el nagypapáékhoz. Egyetek pampuskát, palacsintát, igyatok bodzaszörpöt! Hintázzatok, homokozzatok, másszatok be a kis házikóba, és engedjétek, hogy megtörténjen a csoda! És persze ne felejtsétek hallgatni este a kabócákat. Addig is pedig: olvass bele A csodálatos nagyapóba!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások