Ali király  karácsonyi vacsorája
  • 3-6

Simonfalvi Ancsa

Ali király karácsonyi vacsorája

Illusztrátor: Agócs Írisz

Pagony Kiadó, 2023

40 oldal , Kemény kötés

Ali király birodalmában soha senki nem főz, mert tudják, hogy a legfinomabb fogásokat maga a király készíti. Sőt, van egy varázserejű merőkanala, aminek köszönhetően sosem fogy el az étel addig, amíg minden alattvaló jól nem lakik.

Karácsony előtt azonban szörnyű dolog történik: valaki ellopja a merőkanalat! A király két unokáján és a főkirályi királyi corgin áll, hogy megtalálják és hazahozzák. Tarts velük hegyen-völgyön át ebben az izgalmas és varázslatos mesében, hogy megtudd: a remete, a jeti, a sárkány vagy esetleg a Lápi Rittyó követte-e el a gaztettet, és hogy sikerül-e a gyerekeknek megmenteni Ali király karácsonyi vacsoráját!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 4142 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba
Mentsük meg a karácsonyt!

A karácsonyi készülődés sokunk számára legalább részben rohangálásból áll. Mutatunk egy mesét, ami segít ebben is megtalálni a varázslatos kalandot! Megérkezett Simonfalvi Ancsa első mesekönyve, melyet Agócs Írisz illusztrált. Ismerd meg az Ali király karácsonyi vacsoráját! Olvass tovább!

Ismerd meg Ali királyt!

Itt a legújabb karácsonyi könyvünk, az Ali király karácsonyi vacsorája. Ha egy kalandos téli mesekönyvet keresel, akkor Simonfalvi Ancsa kötete Agócs Írisz illusztrációival tökéletes választás lesz a számodra!

Olvass el egy részletet a meséből!

„A mesefolyam felnőttként sem tűnt el”

Milyen varázslények laknak Óbuda hegyein? Hogyan hoz össze a jóga és egy turmixgép egy szerzőt és egy illusztrátort? És mi következik abból, ha egy nagyon kreatív kislánynak mesterszakács az apukája?

Olvasd el az interjút és megtudod!

Összes kapcsolódó cikk