Ali király  karácsonyi vacsorája
  • 3-6

Simonfalvi Ancsa

Ali király karácsonyi vacsorája

Illusztrátor: Agócs Írisz

Pagony Kiadó, 2023

40 oldal , Kemény kötés

Ali király birodalmában soha senki nem főz, mert tudják, hogy a legfinomabb fogásokat maga a király készíti. Sőt, van egy varázserejű merőkanala, aminek köszönhetően sosem fogy el az étel addig, amíg minden alattvaló jól nem lakik.

Karácsony előtt azonban szörnyű dolog történik: valaki ellopja a merőkanalat! A király két unokáján és a főkirályi királyi corgin áll, hogy megtalálják és hazahozzák. Tarts velük hegyen-völgyön át ebben az izgalmas és varázslatos mesében, hogy megtudd: a remete, a jeti, a sárkány vagy esetleg a Lápi Rittyó követte-e el a gaztettet, és hogy sikerül-e a gyerekeknek megmenteni Ali király karácsonyi vacsoráját!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 4242 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba
Mentsük meg a karácsonyt!

A karácsonyi készülődés sokunk számára legalább részben rohangálásból áll. Mutatunk egy mesét, ami segít ebben is megtalálni a varázslatos kalandot! Megérkezett Simonfalvi Ancsa első mesekönyve, melyet Agócs Írisz illusztrált. Ismerd meg az Ali király karácsonyi vacsoráját! Olvass tovább!

Ismerd meg Ali királyt!

Itt a legújabb karácsonyi könyvünk, az Ali király karácsonyi vacsorája. Ha egy kalandos téli mesekönyvet keresel, akkor Simonfalvi Ancsa kötete Agócs Írisz illusztrációival tökéletes választás lesz a számodra!

Olvass el egy részletet a meséből!

„A mesefolyam felnőttként sem tűnt el”

Milyen varázslények laknak Óbuda hegyein? Hogyan hoz össze a jóga és egy turmixgép egy szerzőt és egy illusztrátort? És mi következik abból, ha egy nagyon kreatív kislánynak mesterszakács az apukája?

Olvasd el az interjút és megtudod!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások