Hogyan mentettem meg Einstein életét?
  • 9-12

Franz Cornelia

Hogyan mentettem meg Einstein életét?

Pagony Kiadó, 2021

208 oldal, Puha kötés

Emily hajókirándulást kap a születésnapjára, és a Queen Mary 2 fedélzetén New Yorkba tart, amikor egyszer csak egy másik hajón találja magát – 1913-ban! Összeismerkedik Lorenzóval és Malikkal, akikkel pontosan ugyanez történt. A három gyerek sorsa összefonódik, amikor összefognak, hogy megakadályozzák az elkerülhetetlennek tűnő, végzetes tűzesetet a hajón, de itt még nincs vége a történetnek: hogyan fognak visszajutni a jelenbe? Ha van valaki, aki segíthet nekik, az Albert Einstein.

Kalandos utazás az időben 1913-ba, amikor sok német mindent hátrahagyott, hogy Amerikában új életet kezdhessen.

A Pagony legújabb sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan 9–12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük magyar és külföldi, fantasy, kaland- vagy éppen detektívregény – ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

2790 Ft
2372 Ft (-15%)

loyaltypoints12 törzsvásárlói pont

Kosárba
Olvass bele a legújabb Abszolút könyvbe!

Az Abszolút könyvek sorozat legújabb tagja, a Hogyan mentettem meg Einstein életét? egy letehetetlenül izgalmas időutazós kalandregény, a kiskamaszok egyik kedvenc műfaja. Főszereplője, Emily egyszer csak 1913-ban találja magát, ahol egy elkerülhetetlennek tűnő tűzesetet kell megakadályoznia új barátai segítségével. Na de hogyan kerül a történetbe Albert Einstein?
Olvasd el, hogyan kezdődik a regény!

Idén sem marad el a Könyvfesztivál!

Tavaly ilyenkor szívből hittünk abban, hogy idén már személyesen találkozhatunk a Könyvfesztiválon. Végül nem így alakult, de nem estünk kétségbe: készültünk nektek egy hatalmas szemlével, amiben minden idén megjelent könyvünkről olvashattok, egészen úgy, mintha a fesztiválon beszélgetnénk.
Böngésszetek kedvetekre, lapozzatok bele online a könyvekbe, és reméljük, jövőre már tényleg együtt lehetünk!

Abszolút időutazás

Újabb taggal bővült az Abszolút könyvek most már igencsak népesre duzzadt kis családja: a Hogyan mentettem meg Einstein életét? az időutazós kalandregények táborát gyarapítja, aminek biztosan sokan örültök, hiszen ez a műfaj a gyerekek egyik legnagyobb kedvence.
Most mesélünk róla nektek, és azt is megpróbáljuk kideríteni, mi ennek a népszerűségnek az oka!

Összes kapcsolódó cikk