Jörg Mühle

Kukucs, kisnyuszi

Pagony Kiadó, 2022

22 oldal , Kemény kötés

Kukucs! Kisnyuszi újra itt van! Viccelődjetek és játszatok együtt vele ti is ebben a legkisebbeknek szóló, interaktív lapozóban.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2350 Ft
Aktuális ár: 1645 Ft
loyaltypoints8 törzsvásárlói pont
Kosárba
Kisnyuszival a megismerés

A szuper aranyos Kisnyuszi-sorozat első három kötetében olyan mindennapi cselekményekről esik szó, amelyek – lássuk be – több családnál voltak már konfliktusok forrásai. Az esti rutin kialakítása, a fürdés és a kisebb nagyobb horzsolások. A Kisnyuszi fürödni megy, Kisnyuszi aludni megy és Kisnyuszi bibis lesz után most itt a negyedik rész, ami csupa vidámság és játék! Kukucs, Kisnyuszi! Ismerd meg a sorozatot!

Tuti tippek húsvéti nyusziknak

Itt a tavasz, a legszuperebb évszak a világon! Minden évben az az érzésünk, hogy sosem vártunk még ennyire egy kis jó időre! A világ újra megtelik színekkel és illatokkal, és egyszerűen sokkal könnyebb jól érezni magunkat! A tavasz mindemellett azt is jelenti, hogy hamarosan itt a Húsvét! Hogy ne érjen váratlanul ez a cuki, jókedvű ünnep, most összeszedtük neked a kedvenc húsvéti könyveinket. Ebben a szemlében biztosan találsz valami érdekeset a kis csokitojás-vadászoknak!

Kukucs!

Itt a tavasz, közeledik a Húsvét, a legcukibb ünnep az évben. Ennek örömére közhírré tétetik: Új résszel bővül a Kisnyuszi-sorozat! A szuperédes Kisnyuszi aludni megy, Kisnyuszi fürödni megy és Kisnyuszi bibis lesz után most itt a Kukucs, Kisnyuszi! Indulhat a móka? Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk