Jörg Mühle

Német illusztrátor, gyerekkönyv-szerző, 1973-ban született Frankfurtban, ma is ott él. Többek között Philip Waechterrel együtt a LABOR Ateliergemeinschaft egyik illusztrátora. Legnépszerűbb figurája az interaktív lapozók Kisnyuszija.

Kisnyuszival a megismerés
2022-03-16
#Ezt olvassuk

A szuper aranyos Kisnyuszi-sorozat első három kötetében olyan mindennapi cselekményekről esik szó, amelyek – lássuk be – több családnál voltak már konfliktusok forrásai. Az esti rutin kialakítása, a fürdés és a kisebb nagyobb horzsolások. A Kisnyuszi fürödni megy, Kisnyuszi aludni megy és Kisnyuszi bibis lesz után most itt a negyedik rész, ami csupa vidámság és játék! Kukucs, Kisnyuszi! Ismerd meg a sorozatot!

Tovább olvasom...
Kukucs!
2022-03-16 - Wágner Eszter
#Ezt olvassuk

Itt a tavasz, közeledik a Húsvét, a legcukibb ünnep az évben. Ennek örömére közhírré tétetik: Új résszel bővül a Kisnyuszi-sorozat! A szuperédes Kisnyuszi aludni megy, Kisnyuszi fürödni megy és Kisnyuszi bibis lesz után most itt a Kukucs, Kisnyuszi! Indulhat a móka? Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Bálna professzor levelet kap
2021-05-03 - Kasmíranyó
#Ezt olvassuk

A Szeretettel üdvözöl: Bálna című mese a nagy sikerű Szeretettel üdvözöl: Pingvin folytatása:az egyik korábbi mellékszereplő, Bálna professzor ezúttal főszereplőként bukkan fel a könyvben. Míg az előző kötetben Pingvin lett a szavannán magányosan unatkozó Zsiráf levelezőtársa, addig ebben a mesében a nyugdíjazott, tanítványok nélkül maradt, egyedül élő Bálna professzor az, aki elkezd leveleket küldözgetni ismeretleneknek, remélve, hogy ilyen módon új barátokat szerezhet.

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások