Lokomoto

Illusztrátor: Pásztor Emma

Játék tervező: Pásztor Emma

Pagony Játékkiadó, 2023

Szépen ível felfelé a karriered: a kisvasúton kezdted, mint jegykezelő, majd ifjúként mozdonyt vezettél, később vasútmérnökként a pályatervezés csínját-bínját is kitapasztaltad, most pedig a Vasútfejlesztési Társaság igazgatója vagy! Csak rajtad múlik, hogy milyen hosszú fő- és szárnyvonalakat építesz ki, és azokra milyen értékes és különleges mozdonyokat szerzel be.

Legyél te a legügyesebb vasútihálózat-építő, és szerezd meg a kedvenc mozdonyaidat!

Tartozékok:

1 térképtömb (80 lap)
5 színes + 1 vastag fekete filc
26 vonatkártya
30 alakzatkártya (3 különböző nehézségben)
1 játékszabály

Játékszabály ( ) Játékszabály ( )

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 6990 Ft
Aktuális ár: 6641 Ft
loyaltypoints33 törzsvásárlói pont
Kosárba
Ezt rejtse a nyuszi kosara!

Tény, hogy a csokinak senki nem tud ellenállni, de ha idén mégis valami mást ajándékoznátok, akkor szívből ajánljuk ezeket a kisebb-nagyobb játékokat! A mi kedvenceinket gyűjtöttük csokorba, gondoltunk a kis művészekre, és a társasok szerelmeseire is! Reméljük, szeretni fogjátok őket!

Bemutatjuk a legfiatalabb magyar társasjátékszerzőt!

Megérkezett a Lokomoto, ami a vonatrajongó családok új kedvence lesz! Egészen hihetetlen, hogy ezt a fantasztikus, szinte abbahagyhatatlan társasjátékot egy 13 éves lány tervezte és rajzolta. Ismerd meg Pásztor Emmát! Olvass tovább!

Kötött pályán

Családi rajongás tárgya minden jármű, ami kötött pályán mozog, de leginkább a vonatok? Szeretitek a térlátást fejlesztő, agyalós és megunhatatlan logikai játékokat? Akkor a Lokomotót imádni fogjátok! Ismerjétek meg a legfiatalabb magyar játéktervező, Pásztor Emma társasjátékát!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások