Lokomoto

Pagony Játékkiadó, 2023

Szépen ível felfelé a karriered: a kisvasúton kezdted, mint jegykezelő, majd ifjúként mozdonyt vezettél, később vasútmérnökként a pályatervezés csínját-bínját is kitapasztaltad, most pedig a Vasútfejlesztési Társaság igazgatója vagy! Csak rajtad múlik, hogy milyen hosszú fő- és szárnyvonalakat építesz ki, és azokra milyen értékes és különleges mozdonyokat szerzel be.

Legyél te a legügyesebb vasútihálózat-építő, és szerezd meg a kedvenc mozdonyaidat!Tartozékok

1 térképtömb (80 lap)

5 színes + 1 vastag fekete filc

26 vonatkártya

30 alakzatkártya (3 különböző nehézségben)

1 játékszabály

Játékszabály ( ) Játékszabály ( )

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 6990 Ft
Aktuális ár: 6641 Ft
loyaltypoints33 törzsvásárlói pont
Kosárba
Bemutatjuk a legfiatalabb magyar társasjátékszerzőt!

Megérkezett a Lokomoto, ami a vonatrajongó családok új kedvence lesz! Egészen hihetetlen, hogy ezt a fantasztikus, szinte abbahagyhatatlan társasjátékot egy 13 éves lány tervezte és rajzolta. Ismerd meg Pásztor Emmát! Olvass tovább!

Kötött pályán

Családi rajongás tárgya minden jármű, ami kötött pályán mozog, de leginkább a vonatok? Szeretitek a térlátást fejlesztő, agyalós és megunhatatlan logikai játékokat? Akkor a Lokomotót imádni fogjátok! Ismerjétek meg a legfiatalabb magyar játéktervező, Pásztor Emma társasjátékát!

Ha a tökéletes játékot keresed...

Társasozni szuper, ebben megegyezhetünk. A tökéletes játékot megtalálni viszont néha igazi kihívás. Ebben szeretnénk most segíteni neked. Összeválogattunk egy gazdag és sokszínű játékkínálatot, amiben biztosan megtalálod, amit keresel. Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk