Jess Butterworth

Mentsük meg a vörös pandát!

Pagony Kiadó, 2023

208 oldal , Puha kötés

Tilly rettentően szereti a kalandokat. Nagy kár, hogy még egyben sem volt része. Egészen mostanáig! Ugyanis felvételt nyert a Kalandklubba, és a nyári szünetben egy héten át Nepálban fogja megfigyelni a veszélyeztetett vörös pandákat. Igen ám, de nem csak a természetvédőket érdeklik a kis szőrmókok! Egyik nap, amikor a vörös pandákat keresik, Tilly és a Kalandklub többi tagja orvvadászok nyomaira bukkan. Ráadásul az egyik pandát sehol sem találják. Vajon sikerül a nyomára bukkanni, és megmenteni az orvvadászok karmaiból?
Már tudsz olvasni? Mit gondolsz, el tudnál olvasni egyedül egy egész regényt? Próbáld meg! A Zseblámpás Könyvek egész biztosan neked valók! Nagy betűs, nem túl hosszú, izgalmas és vicces történetek várnak!
Készíts be a takaró alá egy zseblámpát, mert ezeket a könyveket nem fogod tudni letenni!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Ezeket olvasd el a szünetben!

A kisiskolásoknak a legnehezebb regényt találni: már határozott elképzeléseik vannak arról, mi tetszik nekik, de még túl fiatalok ahhoz, hogy maguk menjenek be a boltba, és válasszák ki a megfelelőt. Ha szeretnéd, hogy a legjobb könyveket vegyék a kezükbe, tőlünk most tuti tippeket kapsz, olvass tovább!

Rém cuki gyereknapló

Tilly utazása a Kalandklubbal igazi csemege a haladó olvasóknak. Vöröspandák, jakok, utazás Nepálba és természetvédelem egy lelkes kislány szemével. Megérkezett a Mentsük meg a vörös pandát!

Hová tűnt Tara, a tigriskölyök?

Majdnem minden gyereknek van ,,állatos” korszaka. Ez jelentheti azt, hogy szüleik nagy örömére kígyót-békát és bébisünt nevelnek a panellakásban, meg persze az élelmezésükhöz szükséges legyeket, hernyókat és gilisztákat. Vagy azt is, hogy jövendő állatorvosként állandóan a NatGeo műsorát nézik. Vagy csak egész nap dzsungelkalandokról álmodoznak. Számukra tökéletes választás Jess Butterworth Kalandklub-sorozata. Olvass tovább, és tudd meg, hogy miért érdemes elolvasni a második részt!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások