Marabu (Szabó László Róbert)

A gonosz törpekommandósok világuralmi terveinek csúf bukása egyetlen eseményteli csütörtök délután

Illusztrátor: Marabu (Szabó László Róbert)

Pagony Kiadó, 2021

160 oldal, Puha kötés

VÉLETLENEK MÁRPEDIG VANNAK. És nagyon is fontos szerepet játszanak az emberiség történetében! Mint például amikor a Lila Iskola diákjai, Cérna és Dugasz összeakad néhány törpekommandóssal, akik mindenféle rémtetteket forgatnak a fejükben. Ki más menthetné meg a világot, mint ők? Hátha véletlenül sikerül.

Fergeteges humorú meseregény az ismert karikaturista tollából, rengeteg viccesnél viccesebb rajzzal!

Már tudsz olvasni? Mit gondolsz, el tudnál olvasni egyedül egy egész regényt? Próbáld meg! A Zseblámpás Könyvek egész biztosan neked valók! Nagy betűs, nem túl hosszú, izgalmas és vicces történetek várnak! Készíts be a takaró alá egy zseblámpát, mert ezeket a könyveket nem fogod tudni letenni!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

2490 Ft
2117 Ft (-15%)

loyaltypoints11 törzsvásárlói pont

Kosárba
Cérna és Dugasz megmentik a világot!

Megjelent a Zseblámpás könyvek legújabb réssze! Ezúttal az ismert karikaturista és képregényrajzoló, Marabu mesél az alsósoknak! Vajon hogyan állítja meg a gonosz törpekommandósokat két álszakállas kisiskolás? Tudj meg mindent erről a fergeteges humorú, letehetetlen könyvről!

Amit eddig nem is sejtettünk

A gonosz törpekommandósok világuralmi terveinek csúf bukása egyetlen eseményteli csütörtök délután. Már a cím sem mindennapi, hát még a történet! Olvass bele a Zseblámpás könyvek legújabb részébe!

Egyedül egy egész regényt!

A 7-10 évesek az a korosztály, aki már igénylik az összetettebb olvasmányokat, és bár még nem adnánk a kezükbe egy 300 oldalas regényt, szeretnénk, ha örömmel olvasnának. Nagyon fontos, hogy olyan könyvek közül választhassanak, amik egyszerre jelentenek kihívást és sikert, ugyanakkor maiak, szórakoztatóak és lekötik a figyelmüket.
A cél az, hogy a gyerekek élvezzék az olvasást, így a Zseblámpás könyvek egytől egyig vidám, kalandos és pörgős olvasmányok. Tudj meg róluk mindent!

Összes kapcsolódó cikk