Rádai Andrea

Rókazsolt és a különleges kedd

Illusztrátor: Sipos Fanni

Pagony Kiadó, 2024

80 oldal , Kemény kötés

Rókazsolt ízig-vérig városi róka volt. Budapesten, a folyton nyüzsgő és nyughatatlan főváros szívében lakott egy szigeten, a strandon, egy hatalmas fenyőfa odvában. Lakása a föld alatt valóságos barlang-birodalommá változott.

Itt aztán a gumimatractól a varázsitalok könyvéig minden megtalálható – szerencsére! Mert amikor a gonosz Banyabarbi bosszút forral Rókazsolt és barátai ellen, csakis egy jó erős varázsitalrecept segíthet. A kis társaságnak sajtospárizsi-végtől zsiráfkönnyig mindent be kell szereznie a főzethez, hogy felvegyék a boszorkánnyal a harcot!

Már megjelent:
Rókazsolt a Margitszigeten

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4590 Ft
Aktuális ár: 3902 Ft
loyaltypoints20 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
Az Operaház varjúja

Ismeritek Rókazsoltot? Rókazsoltot, aki a Palatinus strand egyik vén fája alatti üregben lakik? Rókazsoltot, aki a strandon hagyott tárgyakat gyűjti, a fél pár papucstól kezdve a varázssüvegig? Rókazsoltot, aki helyet kapott az Év Gyerekkönyve díj 2024 shortlistjén kalandjaiért, amelyek a Rókazsolt a Margitszigeten című könyvben jelentek meg? Igen, pont ugyanarról a Rókazsoltról van szó. Vajon mibe keveredett már megint? Olvass tovább, és derítsd ki!

Varázsitalok, melyeket lehetetlen vagy majdnem lehetetlen elkészíteni...

Ismeritek Rókazsoltot, a Palatinus strand vén fája alatt élő rókát? Rókazsoltot, aki a strand elhagyott kincseit gyűjti, és aki nemrég helyet kapott az Év Gyerekkönyve díj 2024 shortlistjén kalandjaiért? Rádai Andrea könyvében újabb izgalmas események várják: barátaival szembesülnek Banyabarbi, a gonosz boszorkány bosszújával, és csak egy varázslatos bájital mentheti meg őket. Vajon sikerül nekik? Olvass tovább, és derítsd ki!

Egy különleges kedd a Margitszigeten

Emlékeztek még gyerekkorotok állatmeséire? Amiben a róka körmönfont csaló volt, a macska kétszínű csavargó, a varjú kárt hozó ómen, a sárkány gonosz szörnyeteg? Rókazsolt barátai pont nem ilyenek! Rókazsolt a lehető legsegítőkészebb róka, Macskabalognál és Macskarozálnál nincs barátságosabb macska, Varjúsanyi operaénekesnek készülő varjú, Sárkánybori egy apró nyelvzseni, aki még fogkeféül is megtanul. És emellett mindegyikük vagány, nagyon új és nagyon emberközeli. Olvass tovább, és tudj meg mindent Rókazsoltról!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások