Sipos Fanni

Bemutatjuk Sipos Fannit
2023-05-02
#Kávé mellé

A Rókazsolt a Margitszigeten képei első pillantásra magukkal ragadnak bárkit, aki csak felcsapja a kötetet. Nagyon nehéz elhinni, hogy ez a rajzoló, Sipos Fanni első könyvillusztrátori munkája. Pedig így igaz! Ebből az interjúból megtudhatod, hogyan lesz valakiből illusztrátor, és azt is, hogyan születtek ezek a szemet gyönyörködtető rajzok a Rókazsolt lapjain. Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Itt van Rádai Andrea legújabb mesekönyve!
2023-04-13
#Olvasósarok

Örömmel jelentjük, hogy a Tündérek a tajgán után ismét egy csodálatos könyv érkezett Rádai Andrea tollából, ezúttal Sipos Fanni gyönyörű illusztrációival. Olvassátok el az első fejezetet, és ismerjétek meg ezt az ízig-vérig városi, sőt, fővárosi rókát, Rókazsoltot! Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Bemutatjuk Rókazsoltot!
2023-04-13 - Wágner Eszter
#Ezt olvassuk

Itt egy csodálatos, új mesekönyv, amely egyszerre modern és retró, valóságos és varázslatos, állatos, mégis nagyon-nagyon emberi. Rádai Andrea, a Tündérek a tajgán szerzője és számtalan mesekönyv fordítója második saját könyvében egyszerre lep meg bennünket minden egyes oldalon, és ringat mégis a meseregények ismerős világába. Ismerd meg Rókazsoltot! Olvass tovább!

Tovább olvasom...