Rádai Andrea

1979-ben született Budapesten. Az ELTE-BTK magyar nyelv és irodalom, angol nyelv és irodalom és néderlandisztika szakjain végzett. 2006 óta ír rendszeresen színházi kritikákat. Egy időben a Színház folyóirat online portálja, a szinhaz.net szerkesztője volt. “Főállásban” gyermek- és ifjúsági irodalmat fordít hollandból és angolból, illetve saját meseregényei is jelentek meg Tündérek a tajgán és Rókazsolt a Margitszigeten címmel.

Galamb és pingvin a nagyvárosban
2023-05-22
#Olvasósarok

Megérkeztek a 3-5-8 perces állatos mesék! Ebben a praktikus kötetben szuper történeteket olvashattok és művészi illusztrációkban gyönyörködhettek. Nem hiszed? Itt egy kis ízelítő! Olvasd el Rádai Andrea meséjét!

Tovább olvasom...
Itt van Rádai Andrea legújabb mesekönyve!
2023-04-13
#Olvasósarok

Örömmel jelentjük, hogy a Tündérek a tajgán után ismét egy csodálatos könyv érkezett Rádai Andrea tollából, ezúttal Sipos Fanni gyönyörű illusztrációival. Olvassátok el az első fejezetet, és ismerjétek meg ezt az ízig-vérig városi, sőt, fővárosi rókát, Rókazsoltot! Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Bemutatjuk Rókazsoltot!
2023-04-13 - Wágner Eszter
#Ezt olvassuk

Itt egy csodálatos, új mesekönyv, amely egyszerre modern és retró, valóságos és varázslatos, állatos, mégis nagyon-nagyon emberi. Rádai Andrea, a Tündérek a tajgán szerzője és számtalan mesekönyv fordítója második saját könyvében egyszerre lep meg bennünket minden egyes oldalon, és ringat mégis a meseregények ismerős világába. Ismerd meg Rókazsoltot! Olvass tovább!

Tovább olvasom...