Rádai Andrea

1979-ben született Budapesten. Az ELTE-BTK magyar nyelv és irodalom, angol nyelv és irodalom és néderlandisztika szakjain végzett. 2006 óta ír rendszeresen színházi kritikákat. Egy időben a Színház folyóirat online portálja, a szinhaz.net szerkesztője volt. “Főállásban” gyermek- és ifjúsági irodalmat fordít hollandból és angolból, illetve saját meseregényei is jelentek meg Tündérek a tajgán és Rókazsolt a Margitszigeten címmel.

Ezeket olvasd el a szünetben!
2023-12-20
#Ezt olvassuk

A kisiskolásoknak a legnehezebb regényt találni: már határozott elképzeléseik vannak arról, mi tetszik nekik, de még túl fiatalok ahhoz, hogy maguk menjenek be a boltba, és válasszák ki a megfelelőt. Ha szeretnéd, hogy a legjobb könyveket vegyék a kezükbe, tőlünk most tuti tippeket kapsz, olvass tovább!

Tovább olvasom...
23 klassz könyv '23-ból
2023-12-20
#Ezt olvassuk

Elképesztően sok minden történt velünk 2023-ban. Elsősorban: kiadtunk jó sok nagyszerű könyvet, mindenféle korosztálynak, a babáktól a fiatal felnőttekig, a könnyed-mókástól az igazi irodalmi csemegékig. Huszonhármat válogattunk össze közülük: mindegyik másért került fel a listára.

Tovább olvasom...
Galamb és pingvin a nagyvárosban
2023-05-22
#Olvasósarok

Megérkeztek a 3-5-8 perces állatos mesék! Ebben a praktikus kötetben szuper történeteket olvashattok és művészi illusztrációkban gyönyörködhettek. Nem hiszed? Itt egy kis ízelítő! Olvasd el Rádai Andrea meséjét!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások