Rádai Andrea

Rókazsolt a Margitszigeten

Illusztrátor: Sipos Fanni

Pagony Kiadó, 2023

80 oldal , Kemény kötés

Gondoltad volna, hogy a Palatinus strandon lakik egy róka? Ő Rókazsolt. Óriási föld alatti barlangban él, és időnként kutyának álcázva előmerészkedik.

Így ismerkedik meg a két kislánnyal, Jolival és Sárival, akikkel rengeteg kalandba keveredik. Őrületes bringóhintós üldözés során megkaparintják Gólyagéza levelét, visszaszerzik Joli elhagyott alvó zsiráfját, és még a pillangókat is megmentik a hideg, esős ősztől!  

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4590 Ft
Aktuális ár: 3902 Ft
loyaltypoints20 törzsvásárlói pont
Kosárba
Szuper könyvekkel készülünk a könyvhétre!

Idén is rengeteg új, szuper Pagony- és Tilos az Á könyvvel készültünk, melyekkel megörvendeztetheted a kicsiket, a nagyokat, sőt, még magadat is. Ismerd meg a legizgalmasabb újdonságainkat! Olvass tovább!

Itt van Rádai Andrea legújabb mesekönyve!

Örömmel jelentjük, hogy a Tündérek a tajgán után ismét egy csodálatos könyv érkezett Rádai Andrea tollából, ezúttal Sipos Fanni gyönyörű illusztrációival. Olvassátok el az első fejezetet, és ismerjétek meg ezt az ízig-vérig városi, sőt, fővárosi rókát, Rókazsoltot! Olvass tovább!

Bemutatjuk Rókazsoltot!

Itt egy csodálatos, új mesekönyv, amely egyszerre modern és retró, valóságos és varázslatos, állatos, mégis nagyon-nagyon emberi. Rádai Andrea, a Tündérek a tajgán szerzője és számtalan mesekönyv fordítója második saját könyvében egyszerre lep meg bennünket minden egyes oldalon, és ringat mégis a meseregények ismerős világába. Ismerd meg Rókazsoltot! Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk