Berg Judit

Rumini - Hajónapló

Illusztrátor: Kálmán Anna

Játék tervező: Pierrot

Pagony játék, 2021

A Ragacs-tengeren innen és túl Rumininak és barátainak rengeteg izgalmas kalandban volt részük. A hajónaplóban lapozgatva ezek a pillanatok elevenednek meg újra.

Ebben a gyönyörű kártyajátékban járjátok végig ti is Rumini utazásainak legfontosabb helyszíneit! Játsszátok ki a kezetekben tartott Ruminit, Balikót, Galléros Fecót és barátaikat a megfelelő helyeken! Persze érdemes lehet tartogatni őket – a játék vége felé egyre több pontot érnek.

Csak nehogy a kezetekben maradjanak!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

5990 Ft
4792 Ft (-20%)

loyaltypoints24 törzsvásárlói pont

Kosárba
Kártyázz Ruminivel!

Már az összes Rumini könyv megvan? Vagy éppen most ismerkedtek a tengerész egerekkel? Esetleg egyik sem, de szeretitek a pörgős kártyajátékokat? A Rumini - Hajónapló egyik esetben sem hiányozhat a gyűjteményetekből! Olvass tovább, és ismerd meg ezt a nagyszerű, új játékot!

Na még egyet! Rumini - Hajónapló

Ismerd meg a Rumini - Hajónapló, és sok más társasjáték tervezőjét, Pierrot-t! Tudd meg, hogyan lesz valakiből társasjáték tervező, és azt is, miért lesz a Hajónapló a kedvenc új ruminis játékotok! Olvass tovább!

Pagony játékok népszerű sorozatok alapján

Népszerű Pagonyos könyvsorozatok alapján készült társasjátékok jelentek meg, melyek remek ajándékok lehetnek a könyvek mellé, vagy tökéletes kiegészítői a teljes sorozatoknak. Az ovisok szeleburdi kedvencével, Szofival, az olvasni tanulók kedves kis barátjával, Marcival, és a kisiskolások körében hallatlanul népszerű Ruminivel már társasjáték formájában is találkozhatnak a rajongók! Megjelent a Zoknifogócska Szofival, a KalandoZoo és a Rumini - Hajónapló. Az ismerős szereplők az egész családot az asztal köré invitálják egy hatalmas, közös játékra, ráadásul az sem probléma, ha valaki nem olvasta volna a könyveket, a társasok a történettől függetlenül is élvezhetőek. 

Összes kapcsolódó cikk