Czernák Eszter

Sárkánysuli - A második félév

Illusztrátor: Rátkai Kornél

Pagony Kiadó, 2023

72 oldal , Kemény kötés

Már meg is kezdődött a második félév a Kincskereső Iskolában! Zoé, a háromfejű kissárkány és barátai ezúttal is belevetik magukat az iskolai hétköznapokba: pacsmagolnak, betűt vetnek, megismerkednek a hívótükör működésével, sőt, még Kende szülinapját is megmentik, mielőtt beköszöntene a papucsszezon, a nyári szünidő. Nincs olyan kihívás, amit együtt ne tudnának megoldani!   Válasszatok magatoknak padtársat, és üljetek mellé az iskolapadba, ahol varázslatos játékok és izgalmas történetek várnak rátok!  Már megjelent: Sárkányovi • Zoé középsős lesz • Irány a nagycsoport! • Az első félév 

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba
Varázslatos hétköznapok Czernák Eszter meséivel

Az óvoda- és iskolakezdés kétségtelenül nagy kihívás az egész család számára. A megfelelő hozzáállással azonban a legnagyobb kaland is lehet. Mutatunk egy sorozatot, ami megkönnyíti számotokra a határátlépést, és segít, hogy aggodalom helyett izgatottan várják a gyerekek a szeptembert! A visszatérő ovisokat pedig emlékezteti, milyen varázslatos hely is az óvoda, és segíti őket, hogy a nyári szünet után újra fel tudják venni a mindennapok rutinját! Kattints ide a folytatásért!

“Miért ne?”-ből sikeres szerző

Czernák Eszter gyerekkönyvírói karrierje úgy kezdődött, mint egy hollywoodi film. Röpke három év alatt pedig a Pagony egyik legkeresettebb írója lett. Kíváncsi vagy rá, hogyan? Ebből a cikkből megismerheted karrierjének történetét és eddig megjelent könyveit! Olvass tovább!

Felszabadult iskolakezdés

Indul a második félév a Kincskereső iskolában! Zoéra, a háromfejű sárkánylányra és barátaira rengeteg tanulnivaló, és még több mókázás vár! Tartsatok velük ti is, és legyen varázslatos az első iskolai évetek!

Összes kapcsolódó cikk