Vadadi Adrienn

Ünnepelj velünk! - ovis ünnepek

Illusztrátor: Pásztohy Panka

Pagony, 2015

112 oldal, Puha kötés

Régi barátaink együtt ünnepelnek hónapról hónapra.
A szüret, a Márton-napi liba, az advent, a betlehemezés, a torkos csütörtök, a március 15-e, a húsvét, az anyák napja és a hozzájuk kapcsolódó szokások, hagyományok mind-mind megjelennek a könyvben, miközben az ovisok, ahogy mindig: játszanak, sürgölődnek, veszekednek és örülnek, végül pedig búcsút intenek az óvodának.
Mesék ovis ünnepekről – hétköznapokra és ünnepekre, otthonra és ovikba egyaránt.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3490 Ft
2967 Ft (-15%)

loyaltypoints15 törzsvásárlói pont

Kosárba
Szüreti mulatság

Olvass el egy igazi őszi mesét Vadadi Adrienn Ünnepelj velünk! - ovis ünnepek című könyvéből, és közben nézegesd Pásztohy Panka rajzait!

Egyik kedvencem a Mikulás!

A Pagony óvónénije, Vadadi Adrienn most egy különleges könyvvel lepte meg az ovisokat! Megjelent az Ünnepelj velünk! - ovis ünnepek című könyv, tele sok-sok mesével, Pásztohy Panka rajzzal,  ovis történettel, ünnepel és szeretettel. Olvassatok interjút szerzőnővel.

Te is lennél óvodás?

Vadadi Adrienn ovis hőseit már jól ismerhetjük a Maja barátokra lel, az Ákos óvodába megy és a Leszel a barátom? című könyvekből. Megtudhattuk, milyen érzés bekerülni egy csoportba, alkalmazkodni, barátokat keresni, és lassan vagy gyorsan, de megtapasztalni a szeretetet a családon kívül. Az Örökké óvodás maradok!-ra már hőseink megtanultak ragaszkodni egymáshoz, óvó-és dadus nénijükhöz. - Zsani ajánlója

Összes kapcsolódó cikk