Vadadi Adrienn

Óvónő, újságíró, két gyereke van: egy nagy, egy kicsi.
2013-ban jelent meg első kötete a Pozsonyi Pagony kiadónál Leszel a barátom? címen, melyben egy óvodai csoport mindennapjaiba kukkanthattak bele az olvasók. Azóta számos óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló mesekönyvet írt.

Így mutatja be magát:

"Hogy mit szeretek? – amikor este tízkor ráeszmélek, hogy egyáltalán én is létezem. Addig anyuka, háztartási alkalmazott, óvónő, kutyagazda vagyok. Olyankor nem is tudom, mit szeretek… azt, amit mindenki más: olvasni, írni, moziba járni, kötögetni (csak vicceltem). De a legjobb turistának lenni, mert akkor biztos, hogy éppen nyaralok!"

Bővebben a szerzőről olvass ITT.

Vadadi Adrienn nélkül nincs ovi
2023-05-25
#Kávé mellé

Vadadi Adrienn könyveivel már szinte minden óvodás és kisiskolás szülő találkozott, és mindenki rögtön bele is szeret a meséibe. Mi a szerző titka, melyek a legkülönlegesebb könyvei, és miért ajánljuk mi? Olvasd el cikkünket a szerzőről!

Tovább olvasom...
Kicsimackóval kerek a világ...
2023-05-25
#Ezt olvassuk

2021-ben ismerhettük meg Kicsimackót, Vadadi Adrienn végtelenül cuki mesehősét, és vele együtt természetesen az ötletes és türelmes mackószülőket. A Kicsimackó című kötetben az ovisok hétköznapi kalandjait, konfliktusait, kihívásait mesélte el a szerző. A második, Kicsimackó a Balatonon című részben nyaralni indul a mackócsalád. A legújabb kötetben pedig megérkezik a negyedik családtag, Málnamaci. Ebben a cikkben felelevenítjük, miért szeretjük annyira Kicsimackóékat, és bemutatjuk legújabb kalandjaikat is! Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Amikor Kicsimackóból nagytesó lesz
2023-05-25 - Wágner Eszter
#Ezt olvassuk

Egy szuperaranyos, új résszel bővült Vadadi AdriennKicsimackó-sorozata! A Kicsimackó és Málnamaci egy olyan témát dolgoz fel, mely a legtöbb család életében sok konfliktus, de még több öröm forrása is: a kistestvér érkezését. Olvass tovább!

Tovább olvasom...