ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 3-6

Maren von Klitzing

3-5-8 perces mesék elalváshoz és összebújáshoz

Illusztrátor: Stéffie Becker

Pozsonyi Pagony Kft, 2017

120 oldal, Kemény borító

– Léci, még egy utolsót! – Na jó, egy rövidet… Ismerős ez a párbeszéd az esti elalvás előtt? Akkor ezt a könyvet nektek találták ki! Találsz benne egészen rövid, három perces, kicsit hosszabb, öt perces, és még hosszabb, nyolc perces történeteket, amikből kedvedre válogatsz rövidebbeket és hosszabbakat attól függően, hogy mennyire vagy fáradt. A frappáns elbeszélésekben bátor lányok és kisfiúk, elveszett kutyák és szorgos mókusok élnek át rengeteg vidám és izgalmas kalandot. A mesegyűjtemény 21 megnyugtató, elalvós mesével teremti meg a békés estéket és a szép álmokat.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2990 Ft
2541 Ft (-15%)

Összebújós esti mesék minden napra

A dolgos hétköznapok izgatottá és kimerültté teszik az egész családot. A 3-5-8 perces mesék elalváshoz és összebújáshoz segítenek a kicsiknek megnyugodni, a felnőtteknek lelassulni, miközben varázslatos összebújós meséikkel meghitt hangulatot teremtenek. Ebben a cikkben elolvashatod, hogyan működik a könyv.

Nálunk járt a fogtündér!

Már megjelent a második kötete is a 3-5-8 perces meséknek, ami karácsonyi és Mikulásos történeteket rejteget, mégis még mindig szeretjük levenni a polcról a 3-5-8 perces mesék elaváshoz és összebújáshoz című színes képeskönyvet! Most a fiktív könyvespolcodra teszünk egy mesét, kucorodjatok össze és olvasd fel a Nálunk járt a fogtündér! című kalandot!

További kapcsolódó cikkek...