3-5-8 perces mesék elalváshoz és összebújáshoz

Maren von Klitzing

3-5-8 perces mesék elalváshoz és összebújáshoz

Stéffie Becker illusztrációival

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2542 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2017
120 oldal, 165x235 mm, Kemény borító  

– Léci, még egy utolsót! – Na jó, egy rövidet… Ismerős ez a párbeszéd az esti elalvás előtt? Akkor ezt a könyvet nektek találták ki! Találsz benne egészen rövid, három perces, kicsit hosszabb, öt perces, és még hosszabb, nyolc perces történeteket, amikből kedvedre válogatsz rövidebbeket és hosszabbakat attól függően, hogy mennyire vagy fáradt. A frappáns elbeszélésekben bátor lányok és kisfiúk, elveszett kutyák és szorgos mókusok élnek át rengeteg vidám és izgalmas kalandot. A mesegyűjtemény 21 megnyugtató, elalvós mesével teremti meg a békés estéket és a szép álmokat.

Ezt a könyvet 3-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

1964-ben született Hamburgban. Éveken át mint szerkesztő dolgozott egy gyerekeknek szóló környezeti magazinnál. 2001 óta ír gyerekkönyveket. Jelenleg családjával Hamburgban él.

Cikkek

Összebújós esti mesék minden napra

Maren von Klitzing: 3-5-8 perces mesék elalváshoz és összebújáshoz

2017. június 8. - Zsani cimkék:

A dolgos hétköznapok izgatottá és kimerültté teszik az egész családot. A 3-5-8 perces mesék elalváshoz és összebújáshoz segítenek a kicsiknek megnyugodni, a felnőtteknek lelassulni, miközben varázslatos összebújós meséikkel meghitt hangulatot teremtenek. Ebben a cikkben elolvashatod, hogyan működik a könyv.


Nálunk járt a fogtündér!

Egy három perces mese

2017. június 5. cimkék: olvasósarok Mesesarok 

mesekMár megjelent a második kötete is a 3-5-8 perces meséknek, ami karácsonyi és Mikulásos történeteket rejteget, mégis még mindig szeretjük levenni a polcról a 3-5-8 perces mesék elaváshoz és összebújáshoz című színes képeskönyvet! Most a fiktív könyvespolcodra teszünk egy mesét, kucorodjatok össze és olvasd fel a Nálunk járt a fogtündér! című kalandot!