Philip Waechter

Apanap

Pozsonyi Pagony Kft, 2015

56 oldal, Kemény kötés

Philip Waechter finom iróniával és kedves humorral mutatja meg, hogy milyen hihetetlen boldogság és felelősség apává válni. Igazi ajándékkönyv leendő és ifjú apáknak.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2350 Ft
1998 Ft (-15%)

Most a képek mesélnek!

Ha gyerekkönyv, akkor nagyon fontos az illusztráció. Egyrészt, mert a gyerekek részéről kötelező a sok-sok kép, másrészt mert itt kezdődik a vizuális nevelés. Ebben a szemlében a kedvenc képeskönyveink sorakoznak korosztályos bontásban minden alkalomra. A babáktól az apukákig mindenki megtalálja a neki valót. Főleg, ha előfordult veletek, hogy költöztetek, vagy bicajozni tanultatok...

Minden nap Apanap

Az Apanap című édes-kedves műre sokkal inkább érdemes afféle kép-hangulat-albumként tekinti, mintsem könyvre. Ezt az alkotást ugyanis nem a szövegek és nem is a képek teszik kerekké, egésszé, hanem éppen az, ami nincs leírva, vagy épp lerajzolva: a lapozások között tátongó narratív lyukak. Philip Waechter albumát ezért aztán úgy kell elképzelni, mintha úszás közben beszélgetnénk a barátunkkal, akinek a mondatait csak akkor halljuk, amikor kiemelkedünk a vízből, hogy levegőt vegyünk. A könyvet Szél Dávid pszichológus, a frissen megjelent Apapara írója ajánlja.

Apu mesél!!!

A Pagonynál úgy két-három éve találtuk ki, hogy keressünk olyan könyveket, amelyek kifejezetten az apa-gyerek kapcsolatból indulnak ki, az apákat hozzák helyzetbe meseolvasáskor, vagy akár csak a cselekmény során. Ezek nem alkotnak szorosan összefüggő sorozatot, csak kapnak egy szép pecsétet (kitűzőt is lehet kapni vele a Pagonyban, az igazán mesélős apukáknak!), hogy Apu mesél, és a hátlapon általában ajánljuk apáknak is olvasásra. Győri Hanna szemléje.