Philip Waechter

Az egyik legelismertebb kortárs német illusztrátor. Humoros és kedves képeskönyveit ő írja és rajzolja. Emellett elismert írók (Klaus Kordon, Kirsten Boie stb.) illusztrálja és megszámlálhatatlan sok képeskönyv, ifjúsági könyv és regényborító kötődik a nevéhez. Könnyűkezű, karikaturisztikus, pár vonásból megrajzolt figurái, finom, barnás-vöröses színvilága rögtön felismerhető, egyszeri zsenivé teszi.

Könyvheti újdonságaink
2021-06-27 - Labdarozsa
#Ezt olvassuk most

Idén nyáron hagyományos formájában nem kerül megrendezésre az Ünnepi Könyvhét, de mi nem szomorkodunk: ebben a hatalmas szemlében összegyűjtöttük nektek az összes újdonságunkat! Mindent elmesélünk nektek róluk, sőt, bele is olvashattok valamennyibe - majdnem úgy, mintha együtt lennénk a Vörösmarty téren.
Reméljük, hamarosan személyesen is láthatjuk majd egymást, de addig is készítsetek egy nagy pohár finom limonádét, és böngésszetek!

Tovább olvasom...
Minden nap Apanap!

Közeleg az Apák napja, így mi is készülődünk már! Philip Waechter Apanap című könyve az egyik legbájosabb képeskönyv az apa-gyerek kapcsolatról, ismerd meg most te is!

Tovább olvasom...
Hurrá, nyaralunk!
2021-06-08 - Labdarozsa
#(Fel)olvasósarok

Philip Waechter Németország egyik legelismertebb illusztrátora, képeskönyveivel már a magyar gyerekek is megismerkedhettek, hiszen a Hurrá, nyaralunk! már a negyedik hazánkban megjelent könyve. Tökéletes társatok lesz a nyárra hangolódásban! Hoztunk belőle egy kis ízelítőt, lapozzatok bele!

Tovább olvasom...