Philip Waechter

Az egyik legelismertebb kortárs német illusztrátor. Humoros és kedves képeskönyveit ő írja és rajzolja. Emellett elismert írók (Klaus Kordon, Kirsten Boie stb.) illusztrálja és megszámlálhatatlan sok képeskönyv, ifjúsági könyv és regényborító kötődik a nevéhez. Könnyűkezű, karikaturisztikus, pár vonásból megrajzolt figurái, finom, barnás-vöröses színvilága rögtön felismerhető, egyszeri zsenivé teszi.

Játssz szabadon!
2022-11-18 - Hamvas Réka
#Ezt olvassuk

A gyerekek egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen a szabad játék. Azonban megítélni, hogy pontosan mennyi időt engedjünk nekik, és hogyan tanítsuk meg őket önmaguk elfoglalására, már egyáltalán nem egyszerű feladat. Kirsten Boie Szerdán végre játszhatok! című könyve Fanni pár napos kalandját meséli el kedves humorral, gyerekek számára jól átérezhető stílusban. A történet észrevétlenül gondolkodtatja el az olvasót arról, hogy mik az igényei a szabad játékkal kapcsolatban, ezzel talán egy csöppet megkönnyítve a szülők dolgát is. Ismerd meg a Zseblámpás könyvek új részét!

Tovább olvasom...
Vasárnap - részlet
2022-11-18
#Olvasósarok

Szuper könyvünk érkezett a 7-10 éves korosztály számára, mely nem csak a szabad játék fontosságát hangsúlyozza, de nagy segítség lehet az önálló olvasás felé vezető úton is. Olvass bele a Zseblámpás könyvek új részébe, a Szerdán végre játszhatok!-ba!

Tovább olvasom...
A grafikus fiából grafikus...
2021-11-15
#Ezt olvassuk

Bemutatjuk az egyik leghíresebb német írót és illusztrátort, az Én, az Apanap, a Focista leszek! és a Hurrá, nyaralunk! szerzőjét, Philip Waechtert! Ismerd meg a szerzőt és magyarul megjelent könyveit Győri Hanna szerkesztő cikkéből!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások