Philip Waechter

Hurrá, nyaralunk!

Pagony Kiadó, 2021

32 oldal , Kemény kötés

Végre vége a sulinak és itt a vakáció! Irány a tenger! Nincs is jobb annál, mint a tengerparton sátrazni, horgászni, pizzázni, ­tábortüzezni, a kempingbeli gyerekekkel játszani – még akkor is, ha néha esik az eső és elfújja a sátrunkat a szél…

Philip Waechter Németország egyik legnevesebb illusztrátora, magyarul ez a negyedik képeskönyve.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Kihagyhatatlan könyvek a nyárra

Tudjuk, hogy közhelyes, de őszintén, egy igazi könyvmoly számára van pihentetőbb annál, mint amikor egy vízparti fa árnyékában hűsölhet a kedvenc könyvével? Ugye, hogy nincs! Mutatunk egy csomó könyvet, ami a nyáron nem maradhat le az olvasmánylistádról!

Nyaralásra hangolva!

Ha a naptárból nem lenne elég egyértelmű - hisz az elmúlt évnek; a bezártságnak és az otthoni tanulásnak köszönhetően gyakran azt se tudjuk, milyen nap van, nemhogy azt, milyen hónap -, most már az időjárás is világosan mutatja: itt a nyár! A Hurrá, nyaralunk! című képeskönyvvel szinte érezni a melengető napsugarakat, a tenger illatát, és persze azt a vidám káoszt, ami minden családi nyaralásra jellemző!

Könyvheti újdonságaink

Idén nyáron hagyományos formájában nem kerül megrendezésre az Ünnepi Könyvhét, de mi nem szomorkodunk: ebben a hatalmas szemlében összegyűjtöttük nektek az összes újdonságunkat! Mindent elmesélünk nektek róluk, sőt, bele is olvashattok valamennyibe - majdnem úgy, mintha együtt lennénk a Vörösmarty téren.
Reméljük, hamarosan személyesen is láthatjuk majd egymást, de addig is készítsetek egy nagy pohár finom limonádét, és böngésszetek!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások