Kirsten Boie

Szerdán végre játszhatok!

Illusztrátor: Philip Waechter

Pagony Kiadó, 2022

152 oldal

A hétéves Fanni hétfőnként balettra, kedden furulyára, csütörtökön teniszre, pénteken jégkorongra jár. Csak szerdánként ér rá játszani. Amikor a szülei elutaznak, a nagynénje, Petra érkezik hozzájuk, hogy vigyázzon rá. Neki azonban semmi kedve egész héten ide-oda hurcolni Fannit. Így a kislánynak rá kell jönnie, hogyan foglalja el magát. És ez elsőre nem is tűnik olyan könnyűnek! De aztán Fanni felfedezi az újfajta szabadság adta lehetőségeket.  Már tudsz olvasni? Mit gondolsz, el tudnál olvasni egyedül egy egész regényt? Próbáld meg! A Zseblámpás Könyvek egész biztosan neked valók! Nagy betűs, nem túl hosszú, izgalmas és vicces történetek várnak!  Készíts be a takaró alá egy zseblámpát, mert ezeket a könyveket nem fogod tudni letenni!  szabadság kisegér új barát 

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2542 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
Egyedül egy egész regényt!

A 7-10 évesek az a korosztály, aki már igénylik az összetettebb olvasmányokat, és bár még nem adnánk a kezükbe egy 300 oldalas regényt, szeretnénk, ha örömmel olvasnának. Nagyon fontos, hogy olyan könyvek közül választhassanak, amik egyszerre jelentenek kihívást és sikert, ugyanakkor maiak, szórakoztatóak és lekötik a figyelmüket.
A cél az, hogy a gyerekek élvezzék az olvasást, így a Zseblámpás könyvek egytől egyig vidám, kalandos és pörgős olvasmányok. Tudj meg róluk mindent!

Játssz szabadon!

A gyerekek egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen a szabad játék. Azonban megítélni, hogy pontosan mennyi időt engedjünk nekik, és hogyan tanítsuk meg őket önmaguk elfoglalására, már egyáltalán nem egyszerű feladat. Kirsten Boie Szerdán végre játszhatok! című könyve Fanni pár napos kalandját meséli el kedves humorral, gyerekek számára jól átérezhető stílusban. A történet észrevétlenül gondolkodtatja el az olvasót arról, hogy mik az igényei a szabad játékkal kapcsolatban, ezzel talán egy csöppet megkönnyítve a szülők dolgát is. Ismerd meg a Zseblámpás könyvek új részét!

Vasárnap - részlet

Szuper könyvünk érkezett a 7-10 éves korosztály számára, mely nem csak a szabad játék fontosságát hangsúlyozza, de nagy segítség lehet az önálló olvasás felé vezető úton is. Olvass bele a Zseblámpás könyvek új részébe, a Szerdán végre játszhatok!-ba!

Összes kapcsolódó cikk