Igaz Dóra

Az első bé hörcsöge - Most én olvasok! 1.

Illusztrátor: Horváth Ildikó

Pagony Kiadó, 2022

48 oldal , Kemény kötés

Elsősnek lenni ­izgalmas, hát még ha az osztálynak saját állata is van! A hör­csögöt a legjobb gyerek viheti haza a nap végén, de nem olyan könnyű ám csöndben lenni, ha az ember a legjobb barátja mellett ül… Vajon mit tesz Pali, hogy végre az övé legyen Tiki?! Iskolai kalandok kezdőknek.
A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített,
pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar „olvasni tanulok”-sorozatot építünk.
A Pagony legkiválóbb szerzői öt-öt könyvet írnak, öt különböző nehézségi szinten, melyek közül az
első nagybetűs kötet. A történetek lazán összefüggnek egymással, de természetesen önállóan is
olvashatók.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2542 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
"A reklámszövegektől a regényekig bármi megtaníthat olvasni"

A legtöbb ovis számára az olvasás az igazi kaland ígérete. Alig várják, hogy végre megtanulják a betűket és kinyíljon előttük ez az új izgalmas világ. Nagy kár, ha hagyjuk ezt a lelkesedést elhalni! Ha megmarad ez az izgalommal teli várakozás, akkor a gyerek örömmel fog az egyre hosszabb szövegekbe is belevágni. - olvasd tovább interjúnkat, melyet Az első bé hörcsöge (Most én olvasok!-sorozat!) című legújabb könyve kapcsán készítettünk.

Legyen élmény az első!

Milyen az a könyv, ami tetszik a kezdő olvasóknak? Hogyan lehet ott tartani a figyelmüket az egyre gyorsuló, impulzusokkal teli világunkban? Mitől lesz élmény és sikerélmény az olvasás?

Ezekre a kérdésekre kerestük és találtuk meg a válaszokat. Olvasd el, miért érdemes a Most én olvasok!-sorozat köteteivel bevezetnek a gyerekedet az önálló olvasás világába!

Milyen a jó első olvasós könyv?

Nincs nehezebb, mint amikor a sok felolvasás után a gyerek már önállóan kezd, de inkább kezdene el olvasni.A polcok roskadoznak az első olvasós könyvektől, mégsem könnyű megtalálni a megfelelőt, amivel a gyerekek magabiztosságot szerezhetnek, sikerélménnyel gazdagodhatnak és még magát a szöveget is élvezik. 

Most sorba vettük a legfontosabb pontokat, amikre mindenképpen figyelned kell, ha szeretnéd, hogy a gyereked ne szenvedésnek, hanem valódi kalandnak élje meg az olvasást.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások