Julia Donaldson

Boszi seprűnyélen

Illusztrátor: Axel Scheffler

Fordító: Papp Gábor Zsigmond

Pagony Kiadó, 2023

24 oldal , Kemény kötés

Süvölt a szél, közeledik a vihar, a boszi mégis útnak indul seprűjén. De jaj, a szél hol a kalapját, hol a masniját sodorja le! Még szerencse, hogy mindig akad egy segítőkész állat, aki megkeresi az elveszett holmit, és cserébe csak annyit kér: hadd üljön fel ő is a seprűnyélre. Vajon lesz elég hely mindegyiküknek?Ez a kiadás puha lapos, kemény borítós változatban jelent meg.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2392 Ft
loyaltypoints12 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
Seprűn lakni jó!

Julia Donaldson és Axel Scheffler kicsit nagyobb könyvei közül már olvasható magyarul A majom mamája, A legcsinosabb óriás és A graffaló. Most egy boszi és berepül a képbe, még hozzá seprűnyélen.

Olvassátok el Győri Hanna ajánlóját, és lessétek a levegőben repkedő boszikat!

A cikk végén egy boszis színezőt is találtok!

Jó könyveket az oviba!

Manapság már az ovisoknak is örülnek egy jó színes képeskönyvnek, és valljuk be, mi magunk szülők is örülünk, hogy ha gyerekünk csoportjában valóban klassz könyvek vannak. Segítsük az óvó néniket, lepjük meg őket és a gyerekeket sok-sok könyvvel!

A világ legjobb lapozói (szerintem)

Hogyan mesélj a kicsiknek? Milyen képeket szeretnek a babák? Ismeretterjesztés és klasszikus mesék lapozókban? Progresszív grafikák és a világ legviccesebb köszönései? Most összeszedtem a régi és új kedvenceimet, amikért 0-tól 5 éves korig (vagy tovább...) mindenki rajongani fog! 

A mesélést nem lehet elég korán kezdeni! Viszont érdemes jó könyvekkel!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások