Készülj velünk a gyereknapra!

Közeleg a gyereknap! Ennek örömére mi egész hónapban sok és sokféle kedvezményes árú könnyvvel és játékkal kedveskedünk, hogy minden korosztály számára megtaláld a tökéletes meglepetést.

Boltjainkban 2021. május 25-30. között kedvezményesek az itt szereplő a játékok és könyvek, 20% kedvezményt jár ezekre, kivéve a Pagony Játékházban. A dátum most nagyon fontos: ezek a termékek csak ezen a héten lesznek kedvezményesek, és csak a boltjainkban (tehát a webshopban nem, ott más akciókat találsz).

Plüss kuflik

kuflik.jpegA hét kufli az Elhagyatott Rét közepén él, messze a világ zajától, egy kuflikupac lakályos üregében. Zödön a legzöldebb. Pofánka a legpirosabb. Titusz a legsárgább. Hilda a leglilább. Valér a legkékebb. Bélabá a legbarnább. Fityirc meg a legszürkébb, mert… Hát, mert annak is lennie kell valakinek! Van köztük bátor és félénk, ráérős és hirtelen természetű, sokbeszédű és hallgatag, okos és… Na, szóval mindegyikük más és más. Akárcsak a gyerekek (na meg persze a felnőttek).

Mágneses felíró és rajztábla

31741.jpgEgyik oldalán száraz törlőkendővel is törölhető tábla, a másik oldalán pedig egy mágneses palatábla. Bármilyen is legyen a kis művész hangulata, ezzel a hordozható rajztáblával és a hozzá tartozó eszközökkel biztosan ki tudja fejezni magát. Három különböző színű krétával, egy száraz ronggyal is könnyen törölhető filctollal és a hozzá tartozó törlőkendővel, illetve további 36 mágneses betűvel és számmal lehet most a kis művészé ez a rajztábla.

6790 Ft helyett 5432 Ft

Csúszkaland

32105.jpgTegyétek lejtőre a hős lovagot, Sir Görgőt hogy leküzdhesse a 20, egyre nehezedő kihívást. Hogy ehhez mit kell tegyetek? 1) Fektessétek az adott küldetés térképét a 4 emelőkara akasztva a játékdobozba 2) Az emelőkarok segítségével mozgassátok a táblát, hogy az ide-oda gördülő Sir Görgő végigjusson az akadályain. Lökjétek a táblán lévő lukakba a lovag ellenségeit, de vigyázzatok, nehogy közben utánuk essen!
7990 Ft helyett 6392 Ft

Harry Potter: Roxforti csata -

dada-mockup-bellyband.jpgA Roxforti csatában a Harry Potter filmek során megismert varázslatokkal, helyszínekkel, tárgyakkal és szereplőkkel találkozhatsz, a kártyákat a filmekből vett képi világ teszi még ismerősebbé. Játszd újra ahányszor akarod, válassz más-más karaktereket és meglátod, minden alkalommal eltérő stratégiát kíván majd meg a győzelem. Csatára fel!
17990 Ft helyett 14392 Ft

Agyag ékszerkészítő

sycadb001.jpgFedezd fel az agyagékszer készítés technikáját! Ezzel a kreatív Sycomore készlettel 2 pár fülbevalót, 2 nyakláncot és 2 karkötőt alkothatsz, melyeket egyedi kiegészítőként hordhatsz vagy ajándékba is adhatsz!
6490 Ft helyett 5192 Ft

Japán ékszerkészítő

sycadb004.jpgFedezd fel a japán gyöngyszövés technikáját és készíts gyönyörű karkötőket és medálokat! Ez a gyönyörű mágneses doboz a következőket tartalmazza: japán gyöngyök műanyag dobozban (4 színben), gyűrűk (x 20 db), 1 orsó damil és arany színű szál, speciális kapcsok, lánc, levél alakú medálok, tű, ékszer készítő eszközök (vágó és fogó).
6490 Ft helyett 5192 Ft

Abszolút megvadult betűk

abszolut_megvadult_betuk_box_3d.jpgBe nem áll a szád? Mindenre van egy válaszod? Hatalmas a szókincsed? Ez a te játékod! Hiába kockákkal dobunk, ez nem egy szerencsejáték! DOBJ ÉS ÍRJ A hat dobókockával kidobott mássalhangzókat ugyanis bármilyen magánhangzókkal kiegészíthetjük, és a szavunkat bárhogy csűrhetjük, csavarhatjuk, amikor felírjuk a táblánkra, hogy minden betű a lehető legjobb helyre kerüljön. Hogy a felnőttek se legyenek előnyben, a gyerekek három különleges segítséget is felhasználhatnak a lapjukról. Ha pedig nem kenyerünk a versengés, közösen családilag is kiokoskodhatjuk a szavakat a kooperatív játékmódban – de szótlanul, csak a szemünkkel beszélgetve! 4 játékmód, kezdő és haladó játékverzió 9-99 éves kortól, 1-6 játékosnak, a játékidő 45 perc!

4490 Ft helyett 3592 Ft

Maszat és az elveszett plüssök

maszat_box-top_1000px.jpgMaszat kirándulni volt a közeli erdőben, és csak otthon vette észre, hogy a játékai kimásztak a hátizsákjából, amikor leült uzsonnázni. Biztosan eltévedtek! Vajon sikerül hazatalálniuk, vagy rájuk sötétedik a rengetegben? Segítsetek nekik visszajutni az otthonukba! Ha nem érnek haza időben, Tigriske még elfoglalja előlük a játékosdobozt!
3990 Ft helyett 3192 Ft

A múlt atlasza

1933822.jpgKik építették az első városokat? Mire használták kezdetben a puskaport Milyen sportágak voltak az első olimpián? Miért nem hordtak a rómaiak nadrágot? Kik harcoltak elefántháton? Mire használták eredetileg a karamellát? Kik voltak a mandarinok? Melyik nép lakott jurtában? Könyvünkből még számtalan hasonló kérdésre választ kapsz. Gyere velünk izgalmas időutazásra 15 nagyszerű történelmi világban!

4999 Ft helyett 3999 Ft

Állatkerti böngésző

2523176.jpgAz állatkert lakói mozgalmas napra ébredtek. Miközben a gondozóik a szokásos munkájukat végzik, a nagyszámú látogató kavarodást okoz. Nyitva marad a lepkeház ajtaja, és elszállnak a lepkék, egy majom kiszökik a majomházból, valaki mézet lop, és egy kisfiú eltűnik a tömegben. De szerencsére közel a segítség, így minden a helyére kerül: a nagymama rátalál az unokájára, az éhes kiránduló végre ehet, az elefántokhoz is megérkezik az uzsonna, és az állatkertbe beszökő cica ép bőrrel ússza meg az ismerkedést a vadállatokkal. A böngésző 16 oldalán több mint száz állatfajt fedezhetnek fel a kisgyerekek és az állatkerti kirándulásokat velük együtt átélő és felidéző szüleik.
3990 Ft helyett 3192 Ft

Jól játszani - 7 táblás játék

30971.jpgJátssz és olvass egyszerre! Nem tudtok úgy együtt játszani, hogy ne legyen veszekedés a vége? Mindig a nagyobb testvér nyer, és ezért a kisebbnek nincs kedve játszani? Ebben a könyvben 7 táblás játékot találtok: a játékok alapját olyan közismert, klasszikus játékok adják, mint az amőba, a sakk vagy a dáma, de mindegyik alaposan meg van csavarva! Ráadásul mindegyikhez három variációt is bemutatunk, amelyek kisebb-nagyobb előnyt nyújtanak a gyengébb játékosnak. Jesztl József és Lencse Máté játékpedagógusok megmutatják, hogyan lehet jól játszani, úgy, hogy a kezdők, kisebbek is egyenrangúan szálljanak be a játékba, mégis megmaradjon a játék izgalma, és mindenki kihozza magából a legtöbbet. Játék közben még azt is megtanulják a gyerekek, hogy milyen érzés esélyt adni és elfogadni az előnyt.
4990 Ft helyett 3999 Ft

Az univerzum, a tehenek, meg minden

az_univerzum_a_tehenek_meg_minden_borito_1000px-1.jpgVeled is elő szokott fordulni, hogy a legizgalmasabb kérdéseidre sem az anyukád, sem az apukád nem tud válaszolni? Milyen jól jönne ilyenkor egy mindentudó zsebszakértő, aki a nehéz kérdésekre egyszerű magyarázatokkal szolgál! Gemma Elwin Harris több ezer általános iskolás gyerektől gyűjtött össze kérdéseket. A legérdekesebbeket, legviccesebbeket, legfilozofikusabbakat továbbította a témák legnagyobb szakértőinek, akik fáradságot nem kímélve írták meg humoros és könnyen érthető válaszaikat. Szóval ha legközelebb felmerül a vacsoraasztalnál a kérdés, hogy miért alszunk éjszaka, hogyan keletkeznek a villámok, ehetőek-e a kukacok, csak vegyétek elő ezt a könyvet, és keressétek ki belőle David Attenborough, Michael Rosen vagy Bear Grylls (és még sok-sok kiváló tudós és újságíró) válaszát. Talán meg is jegyeztek pár érdekes tényt – például hogy el tud-e repülni a tehén az űrbe egy metánmeghajtású rakétával.
4490 Ft helyett 3592 Ft