Tervezd meg a nyarat!

Egész nyáron izgalmas táborokkal várunk a Bartók Pagonyban és a Zuglói Pagonyban

Idén is két boltunk programszobáiban táborozhattok majd: a Bartók Pagonyban és a Zuglói Pagonyban. Különféle érdekes és izgalmas tematikus táborokkal várjuk a gyerekeket, hogy élményekben gazdag, feledhetetlen nyarat töltsenek el velünk! Nálunk találkozhatnak Ruminivel, jógázhatnak, mocoroghatnak, forgathatnak filmet, alkothatnak, táncolhatnak, elrepülhetnek mesevilágba vagy akár megmászhatják a Gellért-hegyet!
Töltsd ki az előjelentkezést, mert csak így biztosíthatod a helyed! Mivel a jelenlegi helyzetben napról napra változhat, hány fő és milyen szabályok szerint vehet részt a táborokon, a végleges változatot és a jelentkezésed rögzítéséhez szükséges részleteket június elsején fogjuk neked elküldeni emailben, amennyiben leadtad előjelentkezésed.

Fontos:

A táborainkban csak azok számára biztosított a hely, akik leadják előjelentkezésüket.

Olvass tovább, tudj meg mindent!


TÁBOROK A BARTÓK PAGONYBAN

INFÓ

CÍM: 1114 Budapest, Bartók Béla út 5.

ÉRKEZÉS: 9:00-re, a gyerekekért 16.30-ra kell jönni (ez alól a félnapos tábor kivétel, részletek lejjebb)

A tábor ára tartalmazza a napi 3 étkezést is (ez alól a félnapos tábor kivétel, részletek lejjebb)

10% TESTVÉRKEDVEZMÉNY

e-mail: tabor@pagony.hu


Mesés gyerekjóga tábor (5-10 éveseknek)

június 16-19. (4 napos tábor!)

Táborvezető: Hillier-Szalay Enikő gyerekjóga oktató

Jógázni öröm, feltöltődés és kikapcsolódás, miért ne repülhetnél el a mesék birodalmába a jógamatracon? A tábort ajánljuk a már jógázó gyerekeknek, és azoknak is, akik szeretnének megismerkedni a jógával, azoknak, akik szívesen kalandoznak a képzelet világában és szeretnek álmodozni, és azoknak is, akiknek szükségük van egy kis önbizalomra. A jóga sok ismert jótékony hatása mellett a gyerekek megtapasztalhatják a dramatizálás és az alkotás pozitív élményeit, és így a hét minden napját átszövi a mese és a kaland. Napi két jógafoglalkozáson kívül a szabadban is mozoghatnak majd, de lesz relaxáció, meseolvasás és sok-sok megerősítő, kapcsolatteremtő játékgyakorlat is, hogy a gyerekek önbizalommal teli, kiegyensúlyozott kis jógikként térjenek haza a hét végére. Namaste!

Ár: 30.000 Ft

Jelentkezés itt!BETELT! Rumini alkotótábor (6-10 éveseknek)

június 22-26.

Táborvezető: Hillier-Szalay Enikő

Szeretsz alkotni, fejtörőket kitalálni, kincset keresni és társasozni? Netán még a színház is érdekel, és szívesen kalandoznál a tengeren a legvagányabb kisegérrel? Akkor ez a tábor neked szól! Ismerd meg a kisegér kalandjait, indulj el a Szélkirálynő nyomában, és küldj üzenetet a kapitánynak! Minden délelőtt a regény egy-egy részletét bontjuk ki, dramatizálunk, majd kezdődhet a kézműveskedés: textilfestés, pasztellrajz, modellezés, hajónapló-készítés és csoportos alkotások – A Rumini táborban mindent kipróbálhatsz! Itt a helyed, ha most ismerkednél RUMINIVEL, ha pedig már nagy kedvenced, akkor szinte kötelező! Ruminivel jól indul a nyár!

Ár: 37.500 Ft

Jelentkezés itt!BETELT! Rumini haladó tábor (6-10 éveseknek)

június 29-július 3.

Táborvezető: Hillier-Szalay Enikő

Részt vettél a tavalyi Rumini táborban, netán az előző héten is Rumini táboroztál, és új kalandokra vágysz? Vagy úgy ismered a sorozatot, mint a tenyered? Akkor ezt a tábort neked találták ki! A fókusz ismét a Rumini-regényeken van, de egészen új programmal vár téged Enikő, gyere el, ebből nem éri meg kimaradni! Ebben a táborban a Rumini-sorozat többi részének szereplőivel különleges helyszínekre látogathatsz el, melyek Rumini kalandjainak is a célállomásai. Karaktereket formálhatsz meg, alkothatsz világító fénylényeket, Omnitudor páncéljának mását mozaikozhatod ki, bőrből denevéreket készíthetsz, és saját egérálarcot is tervezhetsz! De nem marad el az izgalmas csapatjáték és a tengeri ütközetet megelevenítő délutáni móka sem! Készülj fel az új kalandokra!

Ár: 37.500 Ft

Jelentkezés itt!Mocorgó tábor (4-7 éveseknek)

július 6-10.

Táborvezetők: Szabó Lídia, Szabó Tamás

A Mocorgó hét során közösen meghódíthatjuk a Gellért-hegyen található játszótereket, izgalmas kalandokon veszünk részt, és felfedezünk új titkos ösvényeket – kalandra fel!

Hisszük, hogy az identitás megtalálása elengedhetetlen a gyerekek fejlődéséhez és céljaik eléréséhez, így idén a hangsúlyt az önismeretre és az erősségeink feltárására fektetjük. A közösségben megtapasztalt tanítás és tanulás közelebb visz önmagunkhoz valamint a társainkhoz és a természethez való kapcsolódáshoz. A gyerekek szabadon, játékosan, interaktív mesés kalandokon keresztül fejlődhetnek, miközben segítenek Kalimpának és Bubillának.

Ár: 40.000 Ft

Jelentkezés itt!


Interaktív Tini Minik (8-12 éveseknek)

július 13-17.

Táborvezető: Szabó Lídia, Szabó Tamás

Idén interaktív programokon vesznek részt a gyerekek, amelyek segítségével proaktívan, a közösség tagjaként tudnak jelen lenni és hasznosnak élhetik meg a csoportban való együttműködést, mely növeli az önértékelésüket és biztonságérzetüket. Megtanulnak úgy kilépni a komfortzónájukból, hogy az ne is legyen kihívás, tisztában lesznek az erősségeikkel, bátrabban szembesülnek a félelmeikkel, és megtanulnak nyugodtabban kommunikálni környezetükkel, így könnyebben kapcsolódhatnak a társaikhoz. Hogy hogyan? Kreatívan és önfeledt játékossággal! Beszélgetéseink és felfedezéseink helyszíne az egész világ. Izgalmas kaland elé nézünk!

Ár: 40.000 Ft

Jelentkezés itt!Pszichodráma félnapos (délelőtt 9.00-13.00) (7-8 éveseknek)

július 13-17.

Táborvezetők: Hajdu Anna, Karvalics Fruzsi

Nem találod a helyed? Sokszor hallod, hogy nem érzed, hol a határ? Szeretnél egy csapathoz

tartozni? Kérdéseid vannak, amiket szeretnél feltenni? Nem mered elmondani, ami a szívedet

nyomja? Nem vagy elégedett magaddal? Gyere és játszd ki magadból!

Beöltözős, meseírós, rajzolós, együttjátszós terápiás tábor, Kende Hanna-féle gyermekpszichodráma módszerrel.

Körülnézünk a világban, és közös mesénk fonalán vándorútra kelünk. Lesznek köztünk királyok és királylányok, hősök, sztárok, medvék, madarak, tündérek és boszorkányok, tűzokádó sárkányok, mentők, ufók, szarvasbogarak, pitypangok, nindzsák és hableányok.

A terápiás tábor része az anamnézisfelvétel és a visszajelzés is.

Ár: 38.000 Ft

Jelentkezés itt!


Pszichodráma félnapos (délután 14.00-18.00) (7-8 éveseknek)

július 13-17.

Táborvezetők: Hajdu Anna, Karvalics Fruzsi

Nem találod a helyed? Sokszor hallod, hogy nem érzed, hol a határ? Szeretnél egy csapathoz

tartozni? Kérdéseid vannak, amiket szeretnél feltenni? Nem mered elmondani, ami a szívedet

nyomja? Nem vagy elégedett magaddal? Gyere és játszd ki magadból!

Beöltözős, meseírós, rajzolós, együttjátszós terápiás tábor, Kende Hanna-féle gyermekpszichodráma módszerrel.

Körülnézünk a világban, és közös mesénk fonalán vándorútra kelünk. Lesznek köztünk királyok és királylányok, hősök, sztárok, medvék, madarak, tündérek és boszorkányok, tűzokádó sárkányok, mentők, ufók, szarvasbogarak, pitypangok, nindzsák és hableányok.

A terápiás tábor része az anamnézisfelvétel és a visszajelzés is.

Ár: 38.000 Ft

Jelentkezés itt!

BETELT! GYEREKFILM AKADÉMIA - FILMES TÁBOR (Filmes nyári tábor 9-12 és 13-16 éveseknek)

július 20-24.

Próbáld ki magad filmesként!

Az öt nap alatt rövidfilmet, zenés klipeket, animációt forgatnak majd a gyerekek éa csapatokban, stábokban dolgoznak együtt a filmszakmában aktívan dolgozó filmes szakemberek vezetésével. A forgatások alatt a gyerekek kipróbálhatják magukat színészként, rendezőként, operatőrként, mikrofonosként, asszisztensként. Minden nap más helyszínen forgatunk a gyerekek által kitalált történetek alapján. A tábor utolsó napján premier előadáson

vehetnek részt a szülők és barátok: az elkészült filmeket vetítik le a táborozók, amelyek

bármikor visszanézhetők lesznek a Filmjátszó YouTube csatornán.

Ár: 40.000 Ft

Jelentkezés itt!


ELMARAD! Nyári tánctábor a Pagonyban (5-12 éveseknek)

július 27-31

Táborvezetők: Krausz Emese, Szabó Kitti

Ha megszólal a zene, rögtön táncra perdülsz, és mozogni kezdesz? Még csak gondolkodsz

rajta, hogy kipróbálnád magad valamilyen táncos stílusban, vagy már régebb óta a szenvedélyed, és a nyáron sem szeretnéd abbahagyni? Ebben a mesebeli tánctáborban több táncstílus mozgásanyagába is bepillantást nyerhetsz, és még sok egyéb meglepetés kalandban is részed lehet. Jazzbalett, gyerekfitnesz, kézműves foglalkozás, koreográfiatanulás vár, sőt, még néhány mesét is eltáncolhatsz!

Az egyik táborvezetőd táncos, táncoktató és gyógypedagógus lesz, aki rengeteg táncstílusban otthon van, aktívan foglalkozik a tánc és a tanulás kapcsolatával és a tánc különböző agyi területeket fejlesztő hatásával is. A másik táborvezetőd színházi táncosként és gyermekaerobic és -fitnesz oktatóként végzett.

Itt garantáltan kimozoghatod magad!

Ár: 37.500 Ft
BETELT! GYEREKFILM AKADÉMIA - MÉDIA TÁBOR (9-12 és 13-16 éveseknek)

augusztus 3-7.

Média tábor 9-12 és 13-16 éveseknek. Próbáld ki magad riportkerként, műsorvezetőként, youtuberként! Az öt nap alatt a gyerekek betekintést nyerhetnek a média világába, megismerik a televíziózás, a podcastolás, a youtuberkedés alapjait. Kisebb stábokban dolgoznak közösen minden nap más-más műfajban. A táborban a médiában aktívan dolgozó tv-s szakemberek és újságírók tanítják a gyerekeket. A tábor utolsó napján premier! A szülőknek, barátoknak levetítjük az elkészült alkotásokat, amelyeket aztán bármikor visszanézhettek a youtube csatornánkon.

Ár: 40.000 Ft

Jelentkezés itt!


Lego tábor (5-14 éveseknek)

augusztus 10-14.

Táborvezető: Iberpaker Péter

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kockabarátok Lego nyári tábor!

Itt minden a legózás körül forog, naponta több témájú fejlesztő játékkal, napi egy mozgással a közeli játszótéren.

A témáink: járművek világa, állatok és élőhelyeik, növényvilág, épületek, egyenkockák (kék, piros-fehér), Mixels-építés, városépítés, kézműves, legós dekorációkészítés, járműirányítás, Ninjago versenyek, Chima-pálya, építőkönyvek, legós társasok, ügyességi feladatok.

A tábort képzett animátorok tartják, akik év közben is gyerekrendezvényeken dolgoznak.

A tábor alatt fotókat készítünk az alkotásokról, amit a szülők megtalálhatnak majd a Facebook eseménynél, de nap végén a szülők is készíthetnek képeket az aznapi építményekről.

A résztvevők 3000 Ft értékű Lego ajándékot kapnak, ami a hét témáihoz kapcsolódik.

5 éves kortól várjuk a jelentkezőket.

Ár: 37.500 Ft

Jelentkezés itt!


BETELT! GYEREKFILM AKADÉMIA - Filmes Tábor (9-12 és 13-16 éveseknek)

augusztus 24-28.

Filmes nyári tábor 9-12 és 13-16 éveseknek. Próbáld ki magad filmesként! Az öt nap alatt rövidfilmet, zenés klipeket, animációt forgatnak a gyerekek. A filmes táborban csapatokban, stábokban dolgoznak együtt a gyerekek, a filmszakmában aktívan dolgozó filmes szakemberek vezetésével. A forgatások alatt a gyerekek kipróbálhatják magukat színészként, rendezőként, operatőrként, mikrofonosként, asszisztensként. Minden nap más helyszínen forgatunk a gyerekek által kitalált történetek alapján. A tábor utolsó napján premier! A szülőknek, barátoknak levetítjük az elkészült alkotásokat, amelyeket aztán bármikor visszanézhettek YouTube csatornánkon.

Ár: 40.000 Ft

Jelentkezés itt!

------------------------------------------------------------------------------

TÁBOR A ZUGLÓI PAGONYBAN

INFÓ

1145 Bp., Erzsébet királyné útja 20.

ÉRKEZÉS: 9:00-re, a gyerekekért 16.30-ra kell jönni.

A tábor ára tartalmazza a napi 3 étkezést is.

10% TESTVÉRKEDVEZMÉNY

e-mail: tabor@pagony.hu


Műkincsrablók nyomában (6-12 éveseknek)

június 29- július 3.

Táborvezető: Varga Kitti

Ajjaj, nagy a baj! Néhány festmény eltűnt a keretéből! De ki lehet a tettes? És mégis miért csinálta? A múzeumok falai nem maradhatnak üresen, úgyhogy egy percig sem várhatunk! A nyomukba eredünk, hogy számtalan országot és stílust megjárva meglessük, hogy néznénk ki Van Gogh portréján, hogyan mutatnánk egy igazi olajfestményen vagy éppen, hogy állna nekünk egy kis absztrakt. És ki tudja, talán egy napon a mi képeink kerülnek az üres falakra. Várunk minden meseszerető, nem mindennapi kalandokra vágyó gyereket!

A hét során különböző festők alkotási technikáival kísérletezünk különböző eszközök segítségével, így pingálunk és vágunk, miniatűr és életnagyságú nyomot hagyva magunkról.

Ár: 37.500 Ft

Jelentkezés itt!


MeseTérKép - Utazás a mesevilágok között (6-12 éveseknek)

július 13-17.

Táborvezető: Varga Kitti

Kalandos barangolásunk során számos mesevilágon utazunk keresztül, hiszen kofferünk nap mint nap új helyre repít minket, hogy megismerhessük különböző korok és kontinensek meséit, hőseit és művészetét. Így egyik nap kilőnek minket az űrbe, másik nap egy időgép repít vissza minket régmúlt időkbe. De lesz, hogy csak bepattanunk a tengeralattjárónkba, hogy alámerüljünk az óceánok világába vagy éppen egy indián törzzsel készítjük el saját álomfogónkat.

A hét során különböző mesevilágokat fedezünk fel, miközben alkotunk, s különböző technikákkal ismerkedünk.

Ár: 37.500 Ft

Jelentkezés itt!

ELMARAD! MeseTérKép mini - mesés alkotótábor (fél napos: 9-13 óráig) (4-6 éveseknek)

július 27-31

Táborvezető: Varga Kitti

Kalandos barangolásunk során a legkisebbekkel fedezzük fel a mesék világát, miközben maszatolunk, tapogatunk, s nyomot hagyunk. A mesék minden nap új helyre repítenek minket, így egyik nap kilőnek minket az űrbe, máskor alámerülünk a tengerek mélyére. Ezután belevetjük magunkat a dzsungelbe is, hogy megismerjük az ott élő állatokat, ezzel mi magunk is aprótörpe indiánokká válva.

Ár: 27.000 F

Mítosz manufaktúra (6-12 éveseknek)

augusztus 3-7.

Táborvezető: Varga Kitti

Kalandos barangolásaink során bejárunk öt földrészt, hogy megismerjük különböző korok meséit, szörnyeit és hőseit. Hogy melyik nap mivel utazunk, hova sodor minket a szél és kikkel találkozunk, azt csak Zeusz, Odin, Ometeotl, Dévi és Su tudhatja. Te milyen hősként állnál ki a szörnyek ellen? Milyen állattá változnál? Hegyen vagy fán építenél magadnak várat? Táborunk során a különböző mítosz-szilánkokat kiegészítve mindenki összeállíthatja saját világát, így mindezek nemcsak a képzelet szüleményei maradnak, hanem meg is elevenednek alkotótáborunkban. Várunk minden meseszerető, nem mindennapi kalandokra vágyó gyereket!

Ár: 37.500 Ft

Jelentkezés itt!