Laboda Kornél

1984-ben születtem Siklóson, a lakcímkártyám szerint ma is ott élek. 2003 óta Budapesten tartózkodom. Nyolc évig jártam a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, két diplomát szereztem ezalatt ott (színházi dramaturg-esztéta, színházrendező). Funkcionálok rendezőként, dramaturgként, béríróként, színészként. Dolgoztam kőszínházban, független színházban, játékfilmben, dokumentumfilmben, tévében, standupban, burger kingben. Gyerekként pszichológus akartam lenni vagy író vagy búvár. Tudok valamennyire gitározni is.

Mi fér bele a bőröndbe?
2024-07-23
#Ezt olvassuk

Van, aki imádja a könyvek illatát, a lapozást, a kézzelfoghatóságot. Mások jobban szeretik a praktikus, bárhova elférő e-könyv olvasókat, amelyek segítségével több ezer könyvet is magukkal vihetnek egy nyaralásra. Bármelyik csoportba tartozol, nálunk megtalálod, amit keresel. A több ezres könyvkínálatunk mellett most már e-könyvek is vásárolhatóak a Pagony webboltjában. Mutatjuk, melyik könyveink érhetőek el most már új formában is!

Tovább olvasom...
Abszolút elgondolkodtató
2024-04-09
#10+

Kiskamasz korban már annyi mindenről lehet beszélgetni a gyerekekkel, annyi mindenre nyitottak, és annyi minden érdekli őket! Ha olyan könyveket kerestek, aminek kapcsán elgondolkodhattok az olyan témákról, mint a természetvédelem, a feminizmus, a bullying, a teljesítménykényszer, a mesterséges intelligencia vagy az énkeresés és az identitás, akkor a legjobb helyen jártok! Olvassatok tovább!

Tovább olvasom...
Gavarin és az álomantenna
2021-02-23 - Somogyi Laci

Laboda Kornél regénye, a Gavarin és az álomantenna az Abszolút könyvek-sorozat legújabb tagja, és egyenesen a világűrbe repíti kiskamasz olvasóit. A kötet Jásdi Juli illusztrációival jelenik meg.

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások