Laboda Kornél

1984-ben születtem Siklóson, a lakcímkártyám szerint ma is ott élek. 2003 óta Budapesten tartózkodom. Nyolc évig jártam a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, két diplomát szereztem ezalatt ott (színházi dramaturg-esztéta, színházrendező). Funkcionálok rendezőként, dramaturgként, béríróként, színészként. Dolgoztam kőszínházban, független színházban, játékfilmben, dokumentumfilmben, tévében, standupban, burger kingben. Gyerekként pszichológus akartam lenni vagy író vagy búvár. Tudok valamennyire gitározni is.

Gavarin és az álomantenna
2021-02-23 - Somogyi Laci

Laboda Kornél regénye, a Gavarin és az álomantenna az Abszolút könyvek-sorozat legújabb tagja, és egyenesen a világűrbe repíti kiskamasz olvasóit. A kötet Jásdi Juli illusztrációival jelenik meg.

Tovább olvasom...
Gavarin nagy kalandja
2021-02-22 - Julcsifrindt
#Ezt olvassuk

A z Abszolút-könyvek sorozat legújabb tagja egy monumentális űrkaland! A Gavarin és az álomantenna azonban ennél még sokkal többről is szól: a magányról, elszigeteltség érzésétől, és az útkeresésről.

Tudj meg mindent a könyvről!

Tovább olvasom...
Gavarin elindul
2021-02-19 - Labdarozsa
#Olvasósarok

Laboda Kornél regénye, a Gavarin és az álomantenna az Abszolút könyvek-sorozat legújabb tagja, és egyenesen a világűrbe repíti olvasóját!
Gavarin halálosan unja az iskolát, ezért úgy dönt, hogy fogja kutyáját-macskáját, és a világűrben próbál szerencsét. Barátságokat köt és kalandozik, de aztán rádöbben, hogy ott sem fenékig tejfel az élet: valaki elszívja az űrlakók álmait...

Olvasd el a regény első fejezetét!

Tovább olvasom...