Laboda Kornél

Gavarin és az álomantenna

Illusztrátor: Jásdi Juli

Pagony, 2021

272 oldal, Puha kötés

Gavarin sajnos nem érzi magát jól a Földön. Egész konkrétan szörnyen unja az összes órát az iskolában, és az sem lelkesíti, hogy felnőttként majd húzhatja az igát... Úgyhogy fogja magát, és a kutyájával meg a macskáival katapultál a világűrbe, ahol érdekesnél érdekesebb bolygókat, ráadásul igazi barátokat istalál. Csakhogy hamarosan észreveszik, hogy valami nagyon nem stimmel a világűrben sem. Valaki elszívja az űrlakók álmait. Valaki foglyul ejti azokat, akik nem tetszenek neki... akik nem engedelmeskednek... Kiirtja a fejükből a gondolatokat, a szívükből az érzéseket, a lelkükből a szabadság vágyát. Gavarinnak és barátainak minden eszüket és bátorságukat bevetve meg kell küzdeniük vele, hogy visszanyerjék a szabadságukat és az álmaikat. A Pagony legújabb sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan 9—12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek,abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút jó őket olvasni!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

2990 Ft
2542 Ft (-15%)

loyaltypoints13 törzsvásárlói pont

Kosárba
Gavarin elindul

Laboda Kornél regénye, a Gavarin és az álomantenna az Abszolút könyvek-sorozat legújabb tagja, és egyenesen a világűrbe repíti olvasóját!
Gavarin halálosan unja az iskolát, ezért úgy dönt, hogy fogja kutyáját-macskáját, és a világűrben próbál szerencsét. Barátságokat köt és kalandozik, de aztán rádöbben, hogy ott sem fenékig tejfel az élet: valaki elszívja az űrlakók álmait...

Olvasd el a regény első fejezetét!

Gavarin nagy kalandja

A z Abszolút-könyvek sorozat legújabb tagja egy monumentális űrkaland! A Gavarin és az álomantenna azonban ennél még sokkal többről is szól: a magányról, elszigeteltség érzésétől, és az útkeresésről.

Tudj meg mindent a könyvről!

A határ a csillagos ég!

A csillagászat és úgy általában a világűr az egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó téma a boltjainkban, szinte mindig látni egy-egy gyereket, aki elmerülten nézeget egy ilyen témájú könyvet. Ennek megfelelően persze rettentő sok is van ezekből a termékekből.
De hogyan döntsd el, hogy melyik a megfelelő? Ezért vagyunk mi, hogy ebben segítsünk! Összeválogattuk a legnagyobb kedvenceinket, sok-sok újdonsággal!

Összes kapcsolódó cikk