ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 7-10

Matricás Laci és a múzeumi rablás

Illusztrátor: Vadadi Adrienn

Illusztrátor: Mayer Tamás

Pozsonyi Pagony Kft, 2018

48 oldal, Kemény borító

A Most én olvasok!-sorozatban a történetek lazán összefüggnek egymással, de természetesen önállóan is olvashatók. Vadadi Adrienn második kezdő olvasós kötetében meséjében Matricás Laci, a híres rabló úgy dönt, udvari kalitkát készít a papagájának. Ám ehhez rabolnia kell pár apróságot... El is indul, de útközben a minden lében kanál Sárikába ütközik. Márpedig ő senkitől sem fél, csakis Sárikától!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2200 Ft
1650 Ft (-25%)

nextprev
Három könyv Vadadi Adrienntől a karácsonyfa alá!

Idén ősszel az ovisok és kisiskolások kedvence, Vadadi Adrienn három új könyvvel is jelentkezett! A Matricás Laci és a múzeumi rablás kezdő olvasó kisiskolásoknak segít a betűkkel való ismerkedésben. A Titkos vacsorában igazi családi meséket olvashattok. A Három szülinapi torta pedig az ovis könyvek sorozatban jelent meg, és egy különleges kisfiú a főszereplője.

Könyvek karácsonyra

Segítünk választani az egész családnak! Ebben a szemlében korosztályokra bontva megtalálod a már megjelent és hamarosan megjelenő legcukibb könyveket piciknek, a legőszintébb meséket ovisoknak, a legizgalmasabb nyomozós könyveket kamaszoknak, és a legmenőbb újdonságokat a középiskolás korosztálynak, olvass tovább!

További kapcsolódó cikkek...