Sandra Grimm

Ne félj! - Bátor mesék

Pagony, 2019

80 oldal , Kemény kötés

Mindenki fél valamitől, bizony még Superman is. Ebből a mesekönyvből azonban kiderül, hogy a legijedősebbek is képesek leküzdeni a félelmet. A kötet minden meséjéhez kapcsolódnak kérdések és szórakoztató feladatok, hogy könnyebben menjen a beszélgetés, és a rövid játékok segítségével feloldjuk a feszültséget. Sőt, apró barkácstippeket is találunk minden mese végén, amik az olvasott történetekhez kapcsolódva biztatják a gyerekeket a kreativitásuk kibontakoztatására és persze arra, hogy ne féljenek. Mesélj! – Beszélgetést kezdeményező kérdések Keress! – Feladatok a képekhez Alkoss! – Játékos mozdulatok és alkotó ötletek

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3312 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
Ne félj, légy bátor!

Sokszor biztatjuk nehéz helyzet előtt álló barátainkat a következőképpen: csak bátran! De vajon tudjuk, mit is jelent valójában a bátorság? Hogyan nézzünk szembe félelmeinkkel, ha még mi magunk sem vagyunk pontosan tisztában azzal, mik is azok? Mit jelent tulajdonképpen bátornak lenni, és hogyan csináljuk? Sandra Grimm Ne félj! Bátor mesék című interaktív könyve szuper segítséget nyújt a kisebbeknek abban, hogyan merjenek bátrak lenni!

Hogyan olvassunk fel?


A közös mesélés a nap legjobb része, de nem mindenkinek jön ösztönből, hogyan is kell jól mesélni. A Ne félj! mesekönyvünk nemcsak attól szuper, hogy megoldást kínál a gyerekek hétköznapi félelmeire, de abban is segít, hogy a meséléssel, együtt töltött idő igazán szórakoztató és tartalmas élménnyé váljon. Tudd meg, hogyan!

Összes kapcsolódó cikk