Panthera - A hógömb fogságában

Kertész Erzsi

Panthera - A hógömb fogságában

Bernát Barbara illusztrációival

Bolti ár: 2990 Ft
Neked: 2542 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2016
288 oldal
, 130x195 mm, Puha borító  

Az egész csak egy hegymászó szakkörnek indult… A titokzatos, párduc alakú hegy, (a Panthera), egy csapat gyerek (Gekkó, Vince, Hétfejű Helga, Virág, Noémi, na és persze Kismukk, aki az egész történetet feljegyzi az utókornak), a kezdetektől fogva gyanús hegymászó (Meredek Johnny), egy talpraesett portás néni (Jolika), és egy igen furcsa szerkezet, ami bárkit és bármit tetszőleges méretűvé tesz... Egy izgalmas, letehetetlen és vicces kalandregény kiskamaszoknak. Ezt olvasd a Rumini után, és az Időfutár előtt!

Ezt a könyvet 9-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Dalia és Dália
  Kertész Erzsi
  Cerkabella Könyvek Kft.
  Neked: 2380 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2800 Ft
  Tanulságos és szívfacsaróan kacagtató, párválasztós lovagmese egészen kicsike, fiatalka és éltesebb hölgyeknek (meg uraknak).
 • NEM mese
  Kertész Erzsi
  Pozsonyi Pagony Kft
  Neked: 2372 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2790 Ft
  Nemet mondani tudni kell! Ja, az könnyű? Néha igen! Néha nagyon nem. És amúgy is, nem csak egyféle nem van. Hallottatok már például a cincogó nemről? Vagy a lerepül a hajad nemről? Esetleg a kerek perec nemről? Hát a köszönöm, nemről?
 • Labirintó
  Kertész Erzsi
  Cerkabella Könyvek Kft.
  Neked: 2125 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2500 Ft
  Létezik valahol egy vízi útvesztő: LABIRINTÓ. Titkát sokan próbálták már kifürkészni, de azok a kalandorok, akik nekivágtak hajóikkal a zegzugos csatornáknak, azóta sem tértek vissza a kikötővárosba.
 • Göröngyös Úti Iskola - Helló felség!
  Kertész Erzsi
  Cerkabella Könyvek Kft.
  Neked: 2338 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2750 Ft
  A Göröngyös Úti Iskola éppen olyan, mint bármely másik iskola. Itt is mindig történik valami! Most például a 2/b-be érkezik egy új gyerek. Természetesen az egész osztály ég a kíváncsiságtól: vajon milyen lesz az új fiú? Csuda Gábor pedig már érkezése napján kiérdemli osztálytársaitól a Csudabogár nevet. És bizony a tanárainak, szüleinek, meg az iskolaigazgatónak is okoz némi fejtörést. Pedig Gábor szeret barátkozni, és a tanulást sem hanyagolja el. Akkor hát mi olyan különös az új fiúban? Kiderül a könyvből!
 • Állat kávézoo
  Kertész Erzsi
  Cerkabella Könyvek Kft.
  Neked: 2338 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2750 Ft
  Az Állat KávéZoo mesekönyv, állatlexikon és viselkedéstan egyidejűleg.

Cikkek

Mindenkinek lesz egy ötleted!

Már csak 9 nap karácsonyig!

2016. december 15. - Zsani cimkék: szemle ünnep 

karacsonyjohMost már menthetetlenül nyakunkon a karácsony! Ha még nem sikerült mindenkinek beszerezned az ajándékát, akkor olvasd el a cikkünket és találj benne mindenkinek kortól, nemtől függetlenül egy tuti megoldást

Most mindenkinek lesz egy jó ötleted!

Kattints a szemlére!

A letehetetlen kalandregény

Derítsd fel Panthera titkát!

2016. november 2. - Zsani cimkék: jó könyv 

pantheraIsmerd meg az év legszuperebb magyar kalandregényét! Szerintem tényleg az! Ha szeretnél egy a fantasy és az útinapló határán iszonyat érzékenységgel egyensúlyozó könyvet, ami az első perctől az utolsóig beszippant, akkor ez az, amit el kell olvasnod! Derítsd ki, hogy hol a varázslat és a tudomány határa! Tudd meg, hogy mi folyik itt!

Hajdu Zsanett ajánlóját olvasod.

“Én is megmásztam egy nagy hegyet”

Interjú Kertész Erzsivel, a Panthera - A hógömb fogságában című regény szerzőjével

2016. november 2. - Zsani cimkék: interjú jó könyv 

keAz egész csak egy hegymászó szakkörnek indult… Aztán hirtelen egy igazi hegyet kellett megmászni egy csapat gyereknek a kegyetlen kincsvadász Johny fogságában. Ha tudni akarod, mi az olvasóvá nevelés kulcsa, akkor meg kell ismerned egy izgalmas, letehetetlen és meglepően vicces kalandregény dinamikáját!

Kertész Erzsit kérdeztük a Panthera - A hógömb fogságában című könyve kapcsán.