Rutkai Bori

Képzőművész, énekes, zeneszerző, mese- és dalszövegíró. A Magyar Iparművászeti Egyetemen végzett. Számos zenekarban énekel, gyerekzenekara a Rutkai Bori Banda, ami a 2009-es Vacka Dalokkal vált népszerűvé. 2014 óta jelennek meg gyerekkönyvei.

A pókfüttyfalvai manómegfigyelő
2021-12-03
#Kávé mellé

Ismered Rutkai Borit? Hát hogyne! És azt tudtad, hogy nem csak remek zenész, de fest és meséket is ír? A Mandulka és a Karácsonyvár a második könyve a Pagony kiadónál. Tudj meg mindent erről a különleges, karácsonyváró kötetről ebből az interjúból!

Tovább olvasom...
Karácsonyvárás Rutkai Borival és Mandulkával
2021-10-12 - Vera

Rutkai Bori új mesekönyve és zenekarának téli lemeze végigkísér minket az ünnepváró decemberen. Ahogy az adventi naptár ablakai, úgy nyílik ki egy-egy újabb történet, így közeledünk meséről mesére a titokzatos Karácsonyvárhoz. A könyvhöz kapcsolódó Mandulka és a Karácsonyvár című lemez megtalálható az online zeneszolgáltatók kínálatában, illetve a CD megvásárolható a könyv- és lemezboltokban a Rutkai Bori Banda ünnepi dalaival.

Tovább olvasom...
Irány a Karácsonyvár!
2021-10-04 - Kasmíranyó
#Ezt olvassuk

Ha imádod a manókat, és teljesen el tud varázsolni néhány karácsonyi mese, sőt, ha a gyerekekkel közös készülődést legalább annyira szereted, mint magát az ünnepet, akkor ezt a kötetet pont neked találták ki! Rutkai Bori meséi és illusztrációi egészen varázslatosak. Ha pedig ez sem lenne elég, kosárba teheted a Rutkai Bori Banda fonogram-díjas karácsonyi lemezét is, ami, ha lehet, még csillogóbbá teszi a karácsonyi csodát. Itt a Mandulka és a Karácsonyvár!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások