Kate Scott

Angol írónő, aki rádió- és televíziós játékokat, verseket ír, valamint gyerekműsorokat készít. Jelenleg Dorsetben él férjével és két gyermekével és legszívesebben gyerekkönyveket ír.

Könyvheti újdonságaink - 2. nap
2020-09-17 - Labdarozsa
#Ezt olvassuk

Indul a 91. Ünnepi Könyvhét! És bár ezúttal sajnos nem lehetünk együtt a Vörösmarty téren, de mégis szeretnénk egy kicsit átélni ezt az utánozhatatlan hangulatot. Mivel nem tudunk szóban beszélgetni a legújabb könyveinkről, írásban fogunk mesélni nektek mindegyikről. Csatoltunk hozzájuk hosszabb ismertetőket is, hogy ha valamelyik különösen érdekel benneteket, többet is megtudhassatok róluk, sőt, bele is olvashattok az újdonságokba!
És természetesen a mai napon a cikkben szereplő könyveket mind-mind szuper kedvezménnyel vásárolhatjátok meg!

Ha 2 könyvet veszel = 20% kedvezményt
Ha 3 vagy 4 könyvet = 25% kedvezményt
Ha 5 vagy több könyvet, akkor pedig 30%-os kedvezményt adunk!

Gyűjtsétek be most a legújabb kedvenceket!

Tovább olvasom...
Két új Abszolút könyv kiskamaszoknak
2020-09-16

Két új kötet jelent meg az Abszolút könyvek sorozatunkban, amely a 9-12 éves gyerekeknek szól, akik már nem mesekönyveket szeretnének olvasni, valami komolyabbra, nagyobbaknak szólóra vágynak. A Könyvvadászok első része nagy siker volt, és most érkezik a folytatás, mely ott veszi fel a fonalat, ahol az előző kötet véget ért. Kate Scott Óriás című könyve az egyik első Abszolút könyv volt, és sokan szerették – most megjelent Csak Jack című könyve is hasonló kérdéseket feszeget.

Tovább olvasom...