Csordás Krisztina

Pedagógus vagyok, főállásban tanítóként dolgozom, szabadidőmben játék tervezéssel foglalkozom. Az iskolában egy társasjáték szakkört is vezetek, melynek célja a közösségépítés és a gyerekek modern társasjátékokkal való megismertetése, megszerettetése. Ezt a szakkört egyfajta szerelem gyerekként kezelem, hiszen fontosnak tartom a boldog és érzelmileg egészséges gyerekek nevelését. A társasjátékok kiválóan fejlesztik gyerekek szociális készségeit, megteremtik azt a minőségi időtöltést, akár a családi, akár a korosztályi kapcsolatokban, amit egy számítógépes élmény, vagy bármely más önálló tevékenység nem adhatna meg.

A Mágikus erdőt és karaktereit elsősorban a gyerekek ihlették. Játékosan szerettem volna velük gyakoroltatni a számolást, ami elveszi a száraz hangulatát a feladatoknak. Emellett az osztályomban minden lányt elért akkoriban az "unikornis láz", és ezt továbbgondolva különböző erdei varázslények születtek. Bízom abban, hogy a játékom egyaránt tetszik majd felnőtteknek és gyerekeknek.

"Ezt a játékot a gyerekek ihlették"
2022-09-30
#Kávé mellé

Matekos játékot keresel? Vagy éppen unikornisrajongó van a családban? A Mágikus erdővel egyik esetben sem lőhetsz mellé! Ismerd meg ezt a gyönyörű, lapkalerakós, nyugis játékot és a tervezőjét, Csordás Krisztinát! Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Megérkezett Csordás Krisztina társasjátéka!
2022-09-09 - Hanna
#Kő-papír-olló

A Mágikus erdő kedves kollégánk, a Pagony Játékházban dolgozó Csordás Krisztina játéka. Kriszta igazán jól ismeri a gyerekeket, mert tanítóként rengeteget játszott velük. Tudja, hogy mi köti le őket, mik a határaik, és hogy kell azokat feszegetni, hogy izgalmas legyen egy játék (és esetleg még tanuljanak is belőle). Ismerd meg a Mágikus erdőt!

Tovább olvasom...