Csordás Krisztina

Pedagógus vagyok, főállásban tanítóként dolgozom, szabadidőmben játék tervezéssel foglalkozom. Az iskolában egy társasjáték szakkört is vezetek, melynek célja a közösségépítés és a gyerekek modern társasjátékokkal való megismertetése, megszerettetése. Ezt a szakkört egyfajta szerelem gyerekként kezelem, hiszen fontosnak tartom a boldog és érzelmileg egészséges gyerekek nevelését. A társasjátékok kiválóan fejlesztik gyerekek szociális készségeit, megteremtik azt a minőségi időtöltést, akár a családi, akár a korosztályi kapcsolatokban, amit egy számítógépes élmény, vagy bármely más önálló tevékenység nem adhatna meg.

A Mágikus erdőt és karaktereit elsősorban a gyerekek ihlették. Játékosan szerettem volna velük gyakoroltatni a számolást, ami elveszi a száraz hangulatát a feladatoknak. Emellett az osztályomban minden lányt elért akkoriban az "unikornis láz", és ezt továbbgondolva különböző erdei varázslények születtek. Bízom abban, hogy a játékom egyaránt tetszik majd felnőtteknek és gyerekeknek.

Mágikus erdő
2023-05-01
#Ezt játsszuk

Mi a közös egy egyszarvúban, egy gombában, egy tündérben, egy varázsfában és egy bosziban? Ők mind a Mágikus erdő lakói, de nagyon nem mindegy, hol élnek, kivel találkoznak, hisz – mint egy szappanoperában, akarom mondani, szappanmesében – vannak, akik jól kijönnek egymással, és már szinte szimbiózisban élnek, és vannak, akik nem, szóval ügyelni kell rá, ki kivel hogyan találkozhat.

Olvasd tovább Belevári Eszter a JEM magazin 2023. májusi számában megjelent cikkét!

Tovább olvasom...
Éljen a Babaróka karácsonya és a Mágikus erdő!
2022-11-15
#Ezt játsszuk

Szuper híreket kaptunk, képzeljétek, két idei játékunk is Ország játéka díjas lett! A Mágikus erdő Társasjáték iskolásoknak kategóriában közönségdíjat kapott, a Babaróka karácsonya pedig Társasjáték ovisoknak kategóriában holtversenyben megnyerte a szakmai zsűri szívét. Gratulálunk a játéktervezőknek és minden alkotónak, aki részt vett a szuper társasok létrehozásában. Ismerd meg a két díjnyertest! Olvass tovább!

Tovább olvasom...
"Ezt a játékot a gyerekek ihlették"
2022-09-30
#Kávé mellé

Matekos játékot keresel? Vagy éppen unikornisrajongó van a családban? A Mágikus erdővel egyik esetben sem lőhetsz mellé! Ismerd meg ezt a gyönyörű, lapkalerakós, nyugis játékot és a tervezőjét, Csordás Krisztinát! Olvass tovább!

Tovább olvasom...