Tujaszörny és Nyírfakobold
  • 5-8

Kiss Judit Ágnes

Tujaszörny és Nyírfakobold

Pagony Kiadó, 2024

96 oldal , Kemény kötés

Habók, az apró nyírfakobold egy napon síró-rívó tujaszörnnyel találkozik az erdőben. Amikor megtudja, hogy Tutunak el kellett hagynia otthonát, a díszkertet, és nincs hova mennie, elhatározza, hogy aznap estére meghívja magához. Aztán Tutu ott ragad a nyírfaligetben, és bár először furcsa neki az új élet, végül több nyírfakobolddal is összebarátkozik. Csakhogy ezt nem mindenki nézi jó szemmel…

Vajon otthonra találhat a hatalmas tujaszörny a kis nyírfakoboldok között? Fedezd fel Habókkal és Tutuval az erdőt, és ismerj meg egy különleges, szívmelengető barátságot!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4690 Ft
Aktuális ár: 3987 Ft
loyaltypoints20 törzsvásárlói pont
Kosárba
Liget, liget, nyírfaliget, fehér minden fája...

Habók, a nyírfakobold esti sétájára indulva találkozik a síró-rívó tujaszörnnyel, Tutuval. Mit keres egy tujaszörny, a díszkertek lakója az erdő kellős közepén? Mihez kezd az új környezetben, ahol azt sem tudja, mi az ehető?
Kiss Judit Ágnes regénye, a Tujaszörny és nyírfakobold kötelező olvasmány azoknak az 5-8 éves gyerekeknek, akik új közösségébe kerültek nemrég, vagy akik óvodás csoportjába vagy osztályába új gyerek érkezett. Olvass bele Kiss Judit Ágnes könyvébe, és ismerd meg a tujaszörny további sorsát!

Milyen egy meglehetősen kicsi szörny?

Milyen érzés új gyereknek lenni egy összeszokott osztályközösségben? Nem csak a költözés, ki - és becsomagolás nehézségeivel kell megküzdeni, nem csak a megváltozott környezettel, hanem azzal is, hogy minél hamarabb beilleszkedjenek az új osztályba. Ami sokszor nehéz: a régi iskolában máshogy szólították a tanárnéniket, máshogy álltak tornasorba, más íze volt a borsólevesnek. Hogy lehet mindezt megszokni?
És milyen érzés lehet az összeszokott osztálynak, hogy egyszer csak megjelenik egy új gyerek, aki máshogy köszön, rossz helyre áll be tornaórán és nem szereti a konyásnénik borsólevesét?
Ezt a kérdéskört járja körbe Kiss Judit Ágnes könyve, a Tujaszörny és nyírfakobold. Bár nem gyerekekről van szó, hanem az erdő titokzatos szörnyecskéiről, de az alapgondolatok ugyanazok: barátság, önazonosság, közösségiesség, befogadás.

Mi újság? Ez!

2024-ben is rengeteg új könyvünk jelent meg a Pagonynál, pedig még csak április van. Olvasóink megismerkedhettek Ancsával, Szillével, Maciboccsal, Csodakukaccal, de olyan közkedvelt könyvek is folytatást kaptak, mint a Rumini, a Két kis dínó-sorozat, vagy a Panka-könyvek. Mutatjuk, mi minden érkezett a polcainkra!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások