6 éves lettem!

Pagony Kiadó, 2022

162 oldal , Kemény kötés

Egy hatéves már komoly és felelősségteljes ember. Tudja, hogy hamarosan iskolába megy, hiszen az óvodában, de otthon is erre készül mindenki. Azt is tudja, hogy már nagy, és ezért ki kell bírnia, ha anyáék elutaznak pár napra, vagy ő megy táborba – sőt, a kezdeti nehézségek után még jól is esik az önállóság! Saját világa és barátai vannak, ahol neki kell kivívnia a helyét, a többi gyerek elismerését és szeretetét. De azért persze egy hatéves nagyon is gyerek: elsősorban, legfőképp játszik, bármit el tud képzelni, akár azt, hogy királyfi, akár azt, hogy tündér. Szeret hosszú történeteket hallgatni, kártyázni, beszélgetni; van már kedvenc filmje és mesehőse. Igazából szerelmes, érti a bonyolult érzelmeket, de a vicceket is. A kötet meséi ennek megfelelően összetettebb nyelven, komolyabb témákat járnak körbe, egy nagy hatéves szintjén. A Három-, Négy- és Ötéves lettem! után itt a Pagony korosztályos antológiáinak záró kötete, melyben találkozhatsz Habakuk királyfival, Vagánybagollyal, Miklóssal és Kamillával, tündérekkel és boszorkányokkal, és még sok más hőssel. A Pagony húsz válogatott meséje és verse a legjobb íróktól és rajzolóktól.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba
Te hány éves lettél?

Három, négy, öt és hat évesnek lenni is nagyszerű dolog! Várakozásteljes és varázslatos időszak ez, tele izgalmas változással. A gyerekek egyre inkább önállóak, és egyre hosszabb meséket képesek végig figyelemmel kísérni. Mindezeket figyelembe véve készült el a Pagony meseantológia sorozata, melyhez már korosztályos foglalkoztatókat is tudunk ajánlani! Tudj meg mindent a sorozatról itt!

Bűvös-betűs hatos

A bűvös hatodik szülinap! Van akiknek még az ovi, másoknak már a suli. A betűk már integetnek-hívogatnak. Az utolsó tejfogak potyognak. Oviban a legnagyobb, suliban a legkisebb. A családban meg… simán lehet, hogy jön még egy kistesó! Bizony számtalan izgalmat rejt ez az időszak, nosza, olvassunk bele! A Hároméves lettem!-mel kezdődik és a Hatéves lettem!-mel zárul a Pagony mesés-verses gyűjteménysorozata.

Vadadi Adrienn: Dorcinak szülinapja van

Itt a Pagony meseantológia sorozatának záródarabja, a 6 éves lettem! Talán nincs is olyan dolog, amit jobban vár egy nagycsoportos, mint ezt a születésnapját! Csupa izgalom, csupa változás ez a kor. Nem hiszed? Akkor olvass el egy mesét a kötetből!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások