A hatéveseké a világ!

Szuper könyvek hatéveseknek

Ha van olyan születésnap, amire szinte biztosan sokáig fog emlékezni a gyerkőc, akkor az a hatodik! Évről évre számtalan nagycsoportos várja, hogy végre az ő tortáján is meggyújtsák a hat gyertyát, hiszen ez azt jelenti, hogy hamarosan iskolás lesz. A legtöbb gyerek esetében ez az első olyan nagyobb változás, amit már ésszel is fel tud fogni, és ami úgy marad meg az emlékezetében, mint egy új világba való belépés. Összegyűjtöttünk néhány mesekönyvet, ami kifejezetten hatéveseknek szól, és hősei is hatévesek. Lesznek köztük fantasztikus, varázslatos és a mindennapokat feldolgozó mesék, közösen olvasós meseregények, és az önálló olvasásra nevelő Most én olvasok!-sorozatrészek is. Ismerd meg a kedvenc hatéveseinket!

tovább...

6 éves lettem!

Ismerd meg korosztályos mese- és versgyűjteményeinket!

Hatévesnek lenni nagyszerű dolog! Az oviban már a legnagyobb, de nemsokára kezdődik az iskola, ahol pedig a legkisebb lesz a gyerkőc. Várakozásteljes és varázslatos időszak ez, tele izgalmas változással. A gyerekek egyre inkább önállóak, és egyre hosszabb meséket képesek végig figyelemmel kísérni. Innen már csak egy lépésre vannak a meseregények és az önálló olvasás. Mindezeket figyelembe véve készült el a Pagony meseantológia sorozatának legújabb kötete, a Hatéves lettem! Tudj meg mindent a sorozatról itt!

tovább...

Bűvös-betűs hatos

Megérkezett a 6 éves lettem!

A bűvös hatodik szülinap! Van akiknek még az ovi, másoknak már a suli. A betűk már integetnek-hívogatnak. Az utolsó tejfogak potyognak. Oviban a legnagyobb, suliban a legkisebb. A családban meg… simán lehet, hogy jön még egy kistesó! Bizony számtalan izgalmat rejt ez az időszak, nosza, olvassunk bele! A Hároméves lettem!-mel kezdődik és a Hatéves lettem!-mel zárul a Pagony mesés-verses gyűjteménysorozata.

tovább...

Vadadi Adrienn: Dorcinak szülinapja van

Olvass el egy mesét a 6 éves lettem!-ből!

Itt a Pagony meseantológia sorozatának záródarabja, a 6 éves lettem! Talán nincs is olyan dolog, amit jobban vár egy nagycsoportos, mint ezt a születésnapját! Csupa izgalom, csupa változás ez a kor. Nem hiszed? Akkor olvass el egy mesét a kötetből!

tovább...