Vibók Ildi

A szuperdió – Mire jó az agy?

Illusztrátor: Mayer Tamás

Pagony Kiadó, 2022

26 oldal

Veled is előfordul, hogyha megakadsz a tanulásban, akkor szeretnél egy igazi SZUPERAGYAT? Milyen jó lenne mindent elsőre érteni és megjegyezni!

Emma is pont így érez, amikor az előtte tornyosuló házi feladatokra gondol. El is indul Dokihoz, mert tudja, hogy ő épp a szuperagyat kutatja az egerei segítségével. Hamarosan ki-derül, hogy Emmának már így is nagyszerű agya van: egy csomó mindent megért, megjegyez, feldolgoz századmásodpercek alatt.

Hogy hogyan? Megtudhatod, ha Emmával és Dokival együtt bebarangolod az agypalotát, ahol a hallás, a látás, a beszéd, a memória és még sok más működéséről mesélnek az idegsejtek.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba
Emma és az emberi test

Az emberi test egy fantasztikus gépezet! Annyira összetett, hogy azt fel sem lehet fogni! Valamilyen válasszal azonban mégis szolgálnunk kell az érdeklődő alsósoknak, amikor a működéséről kérdeznek. Te is zavarban vagy, mikor arról faggatnak, miért hasonlítanak jobban egyik nagyszülőre, mint a másikra? Vagy mikor el kell magyaráznod, miért is jó a védőoltás? Hát akkor, mikor az agy működése kerül szóba? Ne aggódj, Vibók Ildi sorozata segít érthetően, részletesen és pontosan bemutatni ezeket a témákat a gyerekeknek! Olvass tovább!

Mesés ismeretterjesztés

Rengeteg saját kiadású, nem mindennapi ismeretterjesztő könyvünkre vagyunk nagyon büszkék. De mitől is egyediek a Pagony-ismeretterjesztők? Ebben a cikkben összegyűjtöttük, mi fontos számunkra ebben a műfajban, és néhány izgalmas példát is hozunk! Olvass tovább!

Megérkezett a HUBBY shortlistje!

Elképesztően boldogok vagyunk, hogy 2022-es könyveink közül TIZENÖT cím is felkerülhetett Az Év Gyerekkönyve Díj shortlistjére! Szurkoljatok velünk a Pagony és Tilos az Á könyvekért! Ismerjétek meg az összes idei jelölt könyvünket!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások