92. Ünnepi Könyvhét

Nagyszerű Pagony- és Tilos az Á- könyvek 2021-ből

Mi nagyszerűen éreztük magunkat a Könyvhéten, reméljük, ti is! Azoknak, akik esetleg lemaradtak volna róla, most összegyűjtöttünk minden Pagony és Tilos az Á újdonságot, amit a Vigadó téren bemutattunk. Az egyszerűség kedvéért nem a megjelenés dátuma szerint rendeztük a könyveket, hanem életkori ajánlás alapján haladtunk az egészen kicsiktől az egészen nagyok felé. Kattints és ismerd meg a legeslegújabb könyveinket!

tovább...

VÉLETLENEK MÁRPEDIG VANNAK

Megjelent Marabu, az ismert karikaturista első gyerekkönyve

A közéleti karikatúrák világából érkező Marabu, azaz Szabó László Róbert első gyerekkönyve igazán egyedi történet. Abszurd humorával, szórakoztató illusztrációival, könnyen olvasható, nagybetűs szövegével garantáltan azon olvasók kedvence lesz, akik már túl vannak első olvasós könyveiken, de még nehezükre esik kiolvasni egy hosszú fejezetekből álló regényt.

tovább...

"Könnyed belépőkapu a könyvek világába"

Interjú Marabuval

Aki járatos a közéleti karikatúrák világában, annak biztosan ismerős Marabu, azaz Szabó László Róbert művészneve. Az elismert rajzolót első gyerekkönyvéről, A gonosz törpekommandósokról kérdeztük.

tovább...

Egyedül egy egész regényt!

Ismerd meg a Zseblámpás könyveket!

A 7-10 évesek az a korosztály, aki már igénylik az összetettebb olvasmányokat, és bár még nem adnánk a kezükbe egy 300 oldalas regényt, szeretnénk, ha örömmel olvasnának. Nagyon fontos, hogy olyan könyvek közül választhassanak, amik egyszerre jelentenek kihívást és sikert, ugyanakkor maiak, szórakoztatóak és lekötik a figyelmüket.
A cél az, hogy a gyerekek élvezzék az olvasást, így a Zseblámpás könyvek egytől egyig vidám, kalandos és pörgős olvasmányok. Tudj meg róluk mindent!

tovább...

Cérna és Dugasz megmentik a világot!

A gonosz törpekommandósok világuralmi terveinek csúf bukása egyetlen eseményteli csütörtök délután

Megjelent a Zseblámpás könyvek legújabb réssze! Ezúttal az ismert karikaturista és képregényrajzoló, Marabu mesél az alsósoknak! Vajon hogyan állítja meg a gonosz törpekommandósokat két álszakállas kisiskolás? Tudj meg mindent erről a fergeteges humorú, letehetetlen könyvről!

tovább...

Amit eddig nem is sejtettünk

Olvass bele az elismert karikaturista első gyerekkönyvébe!

A gonosz törpekommandósok világuralmi terveinek csúf bukása egyetlen eseményteli csütörtök délután. Már a cím sem mindennapi, hát még a történet! Olvass bele a Zseblámpás könyvek legújabb részébe!

tovább...