Harcos Bálint

A halandzsarablók

Illusztrátor: Turi Lilla

Pagony, 2020

96 oldal , Kemény kötés

Szeretnétek tudni, milyen az, amikor Cipcirip CSAKAZÉRTSEM rak rendet? Hogy milyen képtelenségeket nyomoz ki Gibrász Fickándor detektív? Hogy miért nem akar repülni Ninta papírsárkánya – ellenben Korracsek néni hogyhogy repül? És hogy mi fán terem a mennyei tűzoltózenekar?

Kiderül Harcos Bálint tizenkét rövid mesét tartalmazó, vicces, érzékeny és különleges mesegyűjteményéből – amelyhez Turi Lilla készített ugyanennyire érzékeny, vicces és különleges rajzokat.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
Ahhoz, hogy alkoss, legalább pillanatokra el kell hinni, hogy jó amit csinálsz

Harcos Bálint új, A halandzsarablók című mesekönyvét Turi Lilla különleges illusztrációi teszik teljessé. Olvassátok el vele készült interjúnkat!

Te szívesen lennél papírsárkány?

Amíg a gyerekek igazán picik, olyan történeteket szeretnek hallgatni, amikhez kapcsolódni tudnak, amik akár velük is megtörténhetnek egy átlagos szerdai napon. Ahogy nőnek, ezek a mesék lassan kikopnak a repertoárból, hiszen már nincs szükségük arra, hogy ilyen módon dolgozzák fel a hétköznapok eseményeit.
Ahogy megszokják, megismerik a körülöttük lévő rendszert és beleillesztik saját magukat is, felébred a kíváncsiságuk másféle ingerek felé: így születnek meg az első fantáziavilágok, képzeletbeli barátok érkeznek a családba, egy új univerzum nyílik meg a gyerekek előtt.

Ninta sárkánya

Harcos Bálint különleges mesegyűjteményébe most te is beleolvashatsz!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások