Harcos Bálint

A halandzsarablók

Illusztrátor: Turi Lilla

Pagony, 2020

96 oldal, Kemény kötés

Szeretnétek tudni, milyen az, amikor Cipcirip CSAKAZÉRTSEM rak rendet? Hogy milyen képtelenségeket nyomoz ki Gibrász Fickándor detektív? Hogy miért nem akar repülni Ninta papírsárkánya – ellenben Korracsek néni hogyhogy repül? És hogy mi fán terem a mennyei tűzoltózenekar?

Kiderül Harcos Bálint tizenkét rövid mesét tartalmazó, vicces, érzékeny és különleges mesegyűjteményéből – amelyhez Turi Lilla készített ugyanennyire érzékeny, vicces és különleges rajzokat.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3990 Ft
3312 Ft (-17%)

loyaltypoints17 törzsvásárlói pont

Kosárba
Ahhoz, hogy alkoss, legalább pillanatokra el kell hinni, hogy jó amit csinálsz

Harcos Bálint új, A halandzsarablók című mesekönyvét Turi Lilla különleges illusztrációi teszik teljessé. Olvassátok el vele készült interjúnkat!

Te szívesen lennél papírsárkány?

Amíg a gyerekek igazán picik, olyan történeteket szeretnek hallgatni, amikhez kapcsolódni tudnak, amik akár velük is megtörténhetnek egy átlagos szerdai napon. Ahogy nőnek, ezek a mesék lassan kikopnak a repertoárból, hiszen már nincs szükségük arra, hogy ilyen módon dolgozzák fel a hétköznapok eseményeit.
Ahogy megszokják, megismerik a körülöttük lévő rendszert és beleillesztik saját magukat is, felébred a kíváncsiságuk másféle ingerek felé: így születnek meg az első fantáziavilágok, képzeletbeli barátok érkeznek a családba, egy új univerzum nyílik meg a gyerekek előtt.

Ninta sárkánya

Harcos Bálint különleges mesegyűjteményébe most te is beleolvashatsz!

Összes kapcsolódó cikk