A szuperlétra - Mire jó a DNS?

Pagony Kiadó, 2021

64 oldal , Kemény kötés

Gondolkoztál már azon, hogy a füled miért pont ugyanolyan, mint apué, az orrod meg, mint anyué, de egyébként egyáltalán nem hasonlítasz rájuk, hanem pont olyan vagy, mint… saját magad? Vajon mi az a titkos recept, amitől épp ilyen lettél, és hol rejtőzik benned? Honnan tudja a tested, hogy kisbaba korodban nem kell bajuszt növesztened, sőt, ha lány vagy, akkor lehetőleg soha?

Az öröklődés és a gének nyomába indul Emma és Doki – és persze megint egy csomó érdekes alakkal találkoznak, akik mind-mind Emmában laknak, és végzik a munkájukat: lemásolják a géneket, rohannak a fehérjegyárba dolgozni, vagy éppen megszerelik, ha elromlik valami. Sőt, van köztük igazi nyomozó is, akinek a segítségével akár bűnügyeket is fel lehet deríteni!

Vibók Ildi mindenre kiterjedő, mégis könnyen befogadható, mesés magyarázatait Mayer Tamás rajzai teszik még érthetőbbé.

Már megjelent:

A szupercsapat – Mire jó az oltás? (Emma és az immunrendszer)

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Emma királylány nem akar szeplőket

Vibók Ildi mikrobiológus és író. Ezt a két hivatást egyesíti A szuperlétra című mesekönyvében, ami egyszerre izgalmas történet egy minden lében kanál királykisasszonyról, Emmáról, és egy hihetetlenül informatív könyv az öröklődésről és a génjeink szerepéről. Ha valaha megkérdezett már a gyereked, miért hasonlít a nagypapára, mi az oka annak, hogy a lányoknak nincs hosszú szakálla vagy hogy egyáltalán: miért néz ki úgy, ahogy, akkor ez a ti könyvetek! Most bele is olvashatsz, kattints és tudd meg, hogy kezdődik a történet!

Miért nézünk ki úgy, ahogy?

Vibók Ildi mikrobiológus legújabb mesekönyve, a Szuperlétra segítségével az öröklődés és a gének világába nyerhetünk alapos betekintést. Ha valaha rákérdezett a gyereked arra, miért hasonlít a füle a nagymamáéra, miért kék a szeme és úgy általában: mi az oka annak, hogy úgy nézünk ki, ahogy, akkor ebben a mesés ismeretterjesztőben garantáltan minden kérdésre választ kaptok!
Tartsatok Emma királylánnyal egy újabb hatalmas kalandban! Tudj meg mindent a könyvről!

Könyvheti újdonságaink

Idén nyáron hagyományos formájában nem kerül megrendezésre az Ünnepi Könyvhét, de mi nem szomorkodunk: ebben a hatalmas szemlében összegyűjtöttük nektek az összes újdonságunkat! Mindent elmesélünk nektek róluk, sőt, bele is olvashattok valamennyibe - majdnem úgy, mintha együtt lennénk a Vörösmarty téren.
Reméljük, hamarosan személyesen is láthatjuk majd egymást, de addig is készítsetek egy nagy pohár finom limonádét, és böngésszetek!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások